Ook Nederlanders in de ban van dierenkleren

Honden met klerenOnlangs schreef ik een bericht over het feit dat die Amerikanen steeds gekkere ideeën krijgen, maar nu lijken wij Nederlanders dezelfde kant op te gaan.

In Amerika zijn huisdieren alleen geen gewone huisdieren meer. Er zijn kleren voor ze gemaakt in allerlei soorten en maten.Verjaardagsfeestjes en cadeautjes zijn ze ook niet vreemd. En nu lijkt deze hype over te slaan naar Nederland.

In ons land zijn ook steeds meer kleren te vinden voor huisdieren. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel te vinden. En het ergste is nog dat sommige dieren in nog duurdere kleren lopen dan ik zelf zou doen. Dat is toch van de zotte?

Ik heb namelijk geen geld voor Prada, Dolce & Gabbana en noem het maar op. Dat is niet zielig bedoeld. Ben heel tevreden met de (leuke) kleren die ik nu heb, maar mensen overdrijven we het niet een beetje?

Dieren moeten zichzelf zijn en niet de hele dag in rare kleren rondlopen. Ze staan voor lul en bovendien is het nergens voor nodig. Ik kan me niet voorstellen dat ze er zelf wel van genieten.

Dus als we nou eens met zijn allen normaal gaan doen en dieren lekker zichzelf laten zijn. Is dat nou geen goed idee?

bron en foto: Eindhovens Dagblad

Lees ook:Koppel meldt zelf verwaarsloosde dieren aan
Lees ook:Duizenden dieren jaar na Katrina nog steeds zonder baas
Lees ook:Baasjes laten huisdieren achter tijdens ontruiming
Lees ook:Veel huisdieren uitgedroogd door hitte
Lees ook:Ook honden en katten kijken TV!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.