Categorie: "humor"

Kat weigert vlees en vis; Ze wil alleen groente en fruit!

Dante, een Britse kater die na de geboorte werd gered van de hongersdood eet sindsdien alleen nog maar groente en fruit!
De eigenaresse zegt al van alles te hebben geprobeerd, maar voor alles wat met vis of vlees te maken heeft haalt het dier zijn neus op.
Meloen of banaan vindt hij echter heerlijk, ook is hij dol op verschillende groenten, zoals:

Het is lente!!

Goedemorgen op de eerste officiele lentedag! Helaas lijkt het niet zo mooi te blijven de komende tijd, hierbij dus wat afbeeldingen om in de lentestemming te komen en blijven!:


“Heej! Wat ben jij? Rood gespikkeld ding, ik vroeg je wat!”

Vrouw vindt geld terug in uitwerpselen van de hond

Een Amerikaanse vrouw, die nogal om geld verlegen zat maakte overuren en knipte bonnetjes om maar zoveel mogelijk te besparen. En niet zonder succes, want na een tijdje had ze maar liefst vierhonderd euro verdiend.
Maar helaas, toen ze haar geld liet rondslingeren in de slaapkamer zette Augie, de Zwitserse berghond er zijn tanden in en weg was het gespaarde bedrag. De Amerikaanse was echter niet van plan het daarbij te laten…

Baasje doet bank weg en per ongeluk ook kat

De bank was aan zijn einde; tijd om hem naar een tweedehands winkel te brengen, dat was onder andere te merken aan een gat onderin de bank.
Een gat dat ook niet onopgemerkt bleef voor de kat, die zonder dat iemand het wist een ritje maakte naar diezelfde winkel, ín diezelfde bank. De bank werd snel verkocht, maar wat maakte het ding een raar geluid…