Kind spoelt puppy door wc

De Britse Daniël Blair (4 jaar) vond dat het hoog tijd was dat zijn puppy eens grondig gewassen werd. Hij zette het diertje in de wc en spoelde door.
Het hondje zat vier uren lang vast in de afvoerbuis, voor de loodgieter de pup wist te bevrijden. Wonder boven wonder overleefde het hondje het voorval.

De moeder van Daniël vreesde dat het beestje het niet zou overleven, toen ze hoorde wat haar zoontje had gedaan. Maar ze hoorde de pup nog janken in de afvoerbuis en belde het alarmnummer.
Brandweerlieden deden hun uiterste best, maar het beestje zat te ver in de buis. Will Craig, een medewerker van een loodgieterbedrijf was uiteindelijk de held en wist het dier te redden, door hem met speciaal gereedschap verder weg te duwen richting afvoerput. Daar kon de brandweer hem pakken.

Na een nachtje bij de dierenarts kon het beestje uiteindelijk weer naar huis. Hij werd Dyno genoemd, naar het bedrijf van zijn redders. Kijk op http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2481921/Pup-is-flushed-down-the-loo.html voor het reddingsfilmpje.

Lees ook:Hond zit vast in duiker
Lees ook:Brandweer redt kat uit raam
Lees ook:Kat vast onder moterkap
Lees ook:Weer een dappere reddingspoging van de brandweer
Lees ook:Britse hond 26 dagen opgesloten in rioolbuis

3 reacties op “Kind spoelt puppy door wc

 1. anoniem

  Als ik dat kind zie spoel ik hem door het toilet, lukt dat niet dan houd ik hem gewoon net zo lang onder water tot hij op het randje van verdrinken is. Hopelijk leert hij dan dat dieren geen speelgoed zijn. Die ouders moeten trouwens ook een klap voor hun muil omdat ze dat kind niet in de gaten hebben gehouden of ook maar enigszins voorlichting hebben gegeven over dieren.

    /   Beantwoorden  / 
 2. silver price

  Verleden week zaterdag zijn we allemaal (de B.B.-lui en ik) naar een feest gegaan van de Anak-Agoeng van Gianjar. Er zou een kantoor geopend en een tentoonstelling (van bijvoorbeeld de grootste klapper en de grootste ketimoen= komkommer) gehouden worden.

    /   Beantwoorden  / 
 3. offshore company

  Er zitten 2 gekken op een fiets, zegt de tweede gek tegen de eerste wist je al dat er een bobbel in je fiets zat? Zegt de eerste ja dat weet ik want mijn fiets is zwanger. Zullen we even ergens gaan zitten en wachten tot er een klein fietsje wordt geboren? Ja dat is goed zegt de tweede. Even later zijn zee op een bankje gaan zitten en zitten maar te wachten. Dan komt er een derde gek bij en vraagt wat ze aan het doen zijn. Nou zegt de tweede gek we zijn aan het wachten tot de kleine fiets geboren wordt. Dan begint de derde gek erg hard te lachen en zegt dat kan toch helemaal niet dit is een herenfiets!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.