Nieuwe Katenhond-blogger gezocht!

Beste lezers van Katenhond,

Helaas, aan alles komt een einde. Voor mij binnenkort jammer genoeg ook aan een periode van Bloggen over katten en honden en mijn eigen monsters Mozes en Marcus.
Ik heb het te druk gekregen en kan het schrijven er helaas niet meer naast doen. Vandaar ook dat ik op zoek ben naar iemand die het enthousiast schrijven over beesten binnenkort voort wil gaan zetten.

Je bent niet meer dan een half uur á uur per dag kwijt aan het bloggen en krijg bij Blog.nl:

* Toegang tot een gebruiksvriendelijk CMS

* Professionele begeleiding met o.a. een helpdesk

* Veel exposure voor je berichten

* Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

* Een maandelijkse vergoeding, die kan oplopen tot enkele honderden euro’s

Jij zorgt voor de inhoudelijke invulling van de blog. Blog.nl regelt de technische en commerciële kant in de vorm van banners, advertorials en sponsoring. Hoe meer bezoekers je blog trekt, hoe hoger de opbrengsten zijn. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers. Het bloggen levert naast een leuk zakcentje ook veel contacten en naamsbekendheid op. Doe er dus je voordeel mee!

Over Blog.nl

Blog.nl is het grootste Nederlandse platform van thematische weblogs. Vrijwel alle bloggers hebben een journalistieke achtergrond. Momenteel bestaat het netwerk uit meer dan 90 titels en blog.nl trekt maandelijks 2 miljoen bezoekers. Meer informatie vind je op http://blogonline.blog.nl/over-blognl

Reacties graag zo spoedig mogelijk naar [email protected] o.v.v. Nieuwe Blogger. Geef aan, waar je passie voor beesten uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt.

Bedankt voor het lezen van mijn Blogs!

Lees ook:Colofon
Lees ook:Redacteur gezocht voor KatenHond!
Lees ook:Nieuwe Kat en Hond-redactrice neemt stokje over
Lees ook:Het dier centraal en erg populair in boekenweek
Lees ook:Gelukkig Nieuwjaar!

Eén reactie op “Nieuwe Katenhond-blogger gezocht!

  1. Paul

    “Je bent niet meer dan een half uur á uur per dag kwijt aan het bloggen.” Dat lijkt me veel te weinig als men van dit hele blogsysteem een inhoudelijk goed blog wil maken. Daarenboven is er een uniek Nederlands weblog met dagelijks wereldwijd dierennieuws, snel en actueel, leuk en schokkend, opmerkelijk en gewoon, dat dagelijks honderden bezoekers trekt uit de hele wereld: http://animals-in-the-news.blogspot.com. Blog.nl wil teveel en verliest daardoor kwaliteit en kwantiteit helaas uit het oog.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.