Categorie: "Celebs & hun huisdieren"

Hond Obama

Gister maakte ik al bekend dat de hond van Obama is verwelkomd in het witte huis. Ook nieuwsgierig wat voor hond het nou precies is? Dan hierbij een klein stukje uit een nieuwsreportage, waarin het ras wordt getoond. Wat vind jij? Is dit de juiste hond voor de familie Obama?

Eindelijke een nieuwe hond voor de Obama’s!

En daar is hij dan, de nieuwe hond van de Obama’s is een feit. Dat berichtte de Wachington Post althans, want de hond is nog niet aan de buitenwereld getoond.
Het zou in ieder geval om een Portugese Waterhond gaan, van zes maanden. Het dier is fatsoenlijk en netjes in het Witte Huis en de familie is dan ook erg tevreden. De dochters van Obama, Sasha en Malia hebben het dier Bo genoemd.

Gerard Joling is zich rot geschrokken

Gerard Joling, die al erg bang is voor beesten, is zich van de week rot geschrokken. Toen hij voor een reclame op een metershoge schutting balanceerde probeerden twee Dobbermanns hem te pakken. Ze sprongen tegen de schutting op richting Gerard.
Deze kreeg de zenuwen en tuimelde naar beneden. Gelukkig heeft hij alleen wat blauwe plekken en schaafwonden en is hij verder alleen geschrokken.

Pink zet zich in voor dierenhuidjes

Pink zet zich in voor dieren. En hun huidje, wel te verstaan!
In een tv-spot van PETA worden haar stem en die van komiek Ricky Gervais gebruikt om het gestolen dierenvelletje terug te vragen, van een vrouw en een man die net een jas en een tas uit de garderobe halen.
De organisatie PETA streeft een fatsoenlijk leven voor dieren na. In bijvoorbeeld China worden onder andere honden en katten nog levend gevild.

Wereldberoemde ‘first cat’ overleden

De kat van de familie Clinton; Socks, is op 18-jarige leeftijd aan kanker overleden. Het dier woonde tijdens het presidentschap van Clinton in het Witte Huis. Daarna woonde Socks bij hun secretaresse.
De secretaresse liet weten zeer verdrietig te zijn. De Clintons verklaarden blij te zijn met de mooie herinneringen die het dier hen heeft gegeven.