Reddingshond 11 september nu vervijfvoudigd

Helaas, Trakr, de herdershond die op 11 september de laatste overlevende onder het puin van de twee torens vandaan haalde, leeft sinds april niet meer. Toch leeft hij voort in zijn vijf klonen, die aan het baasje van de hond zijn aangeboden.
De ex-politieman was blij met de dieren en heeft ze Trust, Valor, Prodigy, Solace en Deja Vu genoemd.

Hij zei verder dat hij hoopt dat de dieren in de voetsporen van hun voorganger treden. Deze voorganger werd gekloond, omdat hij had gewonnen als meest kloon-waardige hond ter wereld.

Lees ook:Kat Nicole Richie valt van balkon
Lees ook:Rocky vangt kogels op voor zijn baasje
Lees ook:Goed nieuws: omstreden dierenwinkel stopt puppy-verkoop
Lees ook:Diervriendelijk fotograferen
Lees ook:Marijke Helwegen een dierenvriend

3 reacties op “Reddingshond 11 september nu vervijfvoudigd

 1. Kris M. Stuart

  Bergoglio is een jezuïet die doorgaat voor een man van gebed, eenvoudig leeft en bekendstaat om zijn verdediging van de armen. Dat maakt hem al anders dan zijn voorganger, die ingewikkelde theologische en filosofische boeken schreef. Bergoglio heeft weliswaar een degelijke filosofische en theologische opleiding, een graad in de wijsbegeerte, maar beschouwt aandacht voor sociale kwesties als de belangrijkste taak van de kerk. Hij is tegenstander van leerstellige twisten in de kerk.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Alden Copeland

  Deze enorme landschilpad leeft op de Galápagos-eilanden. Op de verschillende eilanden komen verschillende ondersoorten voor die zich onder andere onderschewiden in de vorm van hun schild. De mannetjes verdedigen in de paartijsd een eigen territorium. De vrouwtjes leggen hun eieren in een zelf gegraven kuil. De eieren en jonge dieren hebben vooral te lijden onder de geïntroduceerde katten, ratten, geiten en varkens.

    /   Beantwoorden  / 
 3. PetMania

  Wat een apart nieuws! Ga je toch afvragen wat de toekomst van de relatie tussen baasje en hond wordt. Gaan we straks onze trouwe viervoeter klonen als hij of zij moet inslapen?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.