Koppel meldt zelf verwaarsloosde dieren aan

In het Belgische Herselt heeft een bejaard koppel zelf de hulp ingeroepen bij de verzorging van hun huisdieren. De 35 honden, voornamelijk Poedels en de 15 katten waren namelijk zwaar verwaarsloosd.

Het enige lichtpuntje in deze zaak is dat de daders zelf aan de bel getrokken hebben. Ze zagen zelf in dat het zo niet meer kon. Alleen is het jammer dat ze dan toch nog zo lang wachten. Hopelijk is het niet te laat voor de arme diertjes.

Alle dieren zijn overgebracht naar een asiel in Houtvenne. Er wordt zo snel mogelijk gezocht naar een vervangend tehuis voor de dieren.

Omdat deze mensen zo goed waren om zichzelf aan te geven, worden ze niet vervolgd. Hopelijk is dit verhaal een eye-opener voor andere mensen die niet goed voor hun huisdieren kunnen zorgen.

Net zoals in dit verhaal hoeft het niet te laat te zijn! Zorg daar ook voor!

bron: www.hln.be

Lees ook:Huisdieren geweerd in Taxbus Helmond en omstreken
Lees ook:Tijd voor een nieuwe vraagbaak
Lees ook:Actrice Jayne Seymour doet agressieve hond weg
Lees ook:Australier verwaarloosde jarenlang honden
Lees ook:Nieuwe website voor herplaatsing huisdieren

Eén reactie op “Koppel meldt zelf verwaarsloosde dieren aan

  1. esther

    ontzettend knap van deze mensen!1 dit zouden meer mensen moeten durfen.ik hoop ook dat het niet te laat is..om eerlijk te zijn lees ik dit voor het eerst dus heb geen idee hoe het verder is met de diertjes.mochten somige niet te redden zijn vind ik dat dit echtpaar evengoed een strafverdienen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.