Tijd voor een nieuwe vraagbaak!

Eerder vandaag konden jullie de spannende verhalen van onze Doerak lezen. Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd of jullie ook dit soort zaken meemaken met de kat.

 

Wie heeft er ook zo'n kat die je overal achterna loopt waar je ook maar heen gaat?

Ik ben benieuwd of Doerak een uitzondering is of dat er meer 'gekken' zijn hahaha.

Lees ook:Nog maar een vraagbaak dan!
Lees ook:Vraagbaak over Doerak, eigen kat!
Lees ook:Nu is het weer tijd voor een stelling!
Lees ook:Hoeveel huisdieren hebben jullie?
Lees ook:Tijd voor een nieuwe vraagbaak

19 reacties op “Tijd voor een nieuwe vraagbaak!

 1. Sabine

  Het ligt eraan hoe erg het geval is. Als het er eng uit ziet dan kan er beter geen foto geplaatst worden..

    /   Beantwoorden  / 
 2. Linsey

  Eigenklijk is het een beetje te vergelijken met het plaatsen van foto’s van mensen die zijn overleden. destijds met pim fortuyn. daar was ook zo’n hele discussie over, hoe ver kan je gaan? En wat wil je zien? ik bedoel, je weet dat die man dood is, maar moet je dan perse die afschuwelijke foto’s zien?

    /   Beantwoorden  / 
 3. esther

  nee absoluut niet!! ik denk dat ik hier dan niet meer zou komen.. ik vind het leuk hier te lezen en een beetje alles bij te houden.. maar ik kan niet tegen dierenleed.. foto’s zou voor mij betekenen dat ik hier niet meer kom

    /   Beantwoorden  / 
 4. esther

  ik vind het een beetje doordraven hoor..bij de dierenarts kijken ze mijn poezenbeest ook na op gebit en het is wel eens schoon gemaakt en arme diertje was compleet van slag.. zolang ze eet en we zien niet dat ze pijn heeft laat ik haar niet nog eens van slag brengen

    /   Beantwoorden  / 
 5. esther

  tot nu toe alle katten die ik ken werden er rustiger van maar ook dikker.

    /   Beantwoorden  / 
 6. esther

  mijn oudste hondje krijgt een pilletje tegen de stres die is zo bang. ook wil ze rond de knaltijd niet naar buiten ze is zo klein dat we een kattenbak met krant neer zetten zodat ze haar behoefte daarin kan doen.dat doet ze ook alleen rond de knaltijd. mijn pup daar in tegen heeft het nog nooit mee gemaakt. volgend jaar ga ik met haar een curses van vuurwerk volgen maar dit jaar wil ik eerst aankijken hoe ze reageerd.mijn kat geeft nix om geknal maar ze mag 5 dagen voor en 5 dagen na oudjaar zo en zo niet naar buiten

    /   Beantwoorden  / 
 7. linsey

  wij hebben Doerak, de kat,en eerlijk gezegd heb ik nog geen idee wat hij er van gaat vinden. Tot nu toe is hij ook niet echt bang voor vuurwerk.
  Ik denk wel dat ik hem rond de jaarwisseling een aantal dagen binnen houd. Just in case.
  En verder heb ik twee visen, maar dat gaat vast helemaal goedkomen met blub en vlekje :)

    /   Beantwoorden  / 
 8. esther

  whahah dat komt vast goed.. wij hebben nog ene konijn en cavia maar daar heb ik nooit wat aangemerkt eigelijk

    /   Beantwoorden  / 
 9. esther

  whahah dat komt vast goed.. wij hebben nog ene konijn en cavia maar daar heb ik nooit wat aangemerkt eigelijk

    /   Beantwoorden  / 
 10. cassepoester

  Er is een CD te koop met daarop geluiden van vuurwerk en afgaande rotjes etc.Daar kan je de huisdieren langzaam en voorzichtig mee laten wennen aan het komende oud jaar.Bel eventueel voor info. naar de dierenbescherming of vraag er in de winkels naar!

    /   Beantwoorden  / 
 11. esther

  dat is ene hele goeie tip!!

    /   Beantwoorden  / 
 12. cassepoester

  Thanks esther!Het werkt ook nog eens echt!En ja,voor de buiten-katten,gewoon 2 dagen er voor en na binnen houden!Honden aan de riem en vroeg uitlaten.Mocht de hond ontsnappen,zorg ervoor dat hij gechipt is en eventueel zijn halsband met naam draagt!(eigenlijk bij voorkeur!!!!)

    /   Beantwoorden  / 
 13. cassepoester

  p.s in geval met pup.blijf zelf heel rustig en negeer hem maar gerust als hij gaat piepen,zorg dat je hem op deze manier gerust steld!Vooral niet zeggen van; ach kom maar hoor!Daar is de pup niet mee gebaat.Doe maat net of al die herrie heel normaal is!Zijn honden op leeftijd,is de tip van Esther heel goe,alleen geeanderhalf of twee uur van te voren ingeven,dan is de pil al uitgewerkt en moet de herrie nog beginnen!Half uur van te voren,prima!

    /   Beantwoorden  / 
 14. cassepoester

  sorry,wat foutjes in de tekst,iets te snel getypt!

    /   Beantwoorden  / 
 15. esther

  hij was te begrijpen:) ik ben eens op zoek gegaan en heb een vruuwerkcd via internet kunnen downloaden!! ga ik zeker bij mijn pup proberen.tot nu toe reageerd zeniet op harde geluiden

    /   Beantwoorden  / 
 16. linsey

  best een goed idee ja van die cd! had er nog nooit van gehoord, maar als dat helpt is dat zeker een goede tip!
  jah zoals ik al zei, doerak gaat nu voor de eerste keer vuurwerk meemaken. Ik heb geen idee hoe hij er op reageert.
  Ik denk dat ik hem idd een paar dagen van te voren binnen houdt en daarna ook en dan mag hi jwer naar buiten. Maar dan weet ik iig hoe hij op al dat lawaai reageert.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Anne-lotte

  Nee. Ik ga niet echt meer geven ofzo. Ze krijgen met Kerst wel een bot.

    /   Beantwoorden  / 
 18. linsey

  ook voor ons is kerst niet anders dan andere dagen. misschien dat mijn kat een lekker bakje vlees krijgt, maar daar houdt het ook wel mee op.

    /   Beantwoorden  / 
 19. inge

  Hoi Linsey…

  Zag toevallig je berichtje over Doerak dat die je overal achter aan loopt.

  Nou hij is dus nit de enigste “gek” die dat doet. Ik heb zelf een poes Matjan die ik al van kitten af heb. Ze volgt me echt overal naar toe en sinds een paar jaar heb ik een hond erbij en nu wandeld ze ook mee met de rondjes van de hond. Het is heel leuk en grappig te zien hoe ze dit doet. Ze loopt graag tussen de poten van m’n hond of loopt dicht tegen me aan.
  In huis is ze mijn schaduw en zelfs als ik op de w.c zit wil ze bij mij op schoot. Hou ik de deur dicht dan krabt ze heel hard tegen de deur. Als ik onder de douche sta zit ze op het badmatje op me te wachten en ‘s avonds slaapt ze naast me. Ik vind het heel leuk maar soms is het wel een beetje lastig. Hoe vaak ik wel niet bijna over haar heen struikel… hahaha… het is het wel waard.

  Nou ik hoop dat je ook zoveel lol erin hebt :)

  groetjes

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.