Tijd voor een nieuwe vraagbaak

Gister vertelde ik jullie het opvallende verhaal van Lola, de meest verwende hond in de UK. Nu staat dit verhaal uiteraard niet op zichzelf. Er zijn vast meer mensen die belachelijk veel geld uitgeven aan de verzorging van hun huisdier.

Wie kent er meer mensen in zijn of haar omgeving die ook zoveel geld aan hun huisdieren uitgeven? Of misschien doe je het zelf ook wel?

Wie durft er eerlijk te zijn en ons mee te delen in jullie verhalen? Ik heb er wel oren naar!

foto: www.flickr.com

Lees ook:Baasje spendeert ruim 90.000 euro aan hond!
Lees ook:Tijd voor een vraagbaak
Lees ook:Wat is de beste oplossing voor zwerfkatten?
Lees ook:Huisdieren vreten geld
Lees ook:Vraagbaak

4 reacties op “Tijd voor een nieuwe vraagbaak

 1. esther

  ik ken hellemala niemand die dit doet.. ik vind dat ik zelf al zat geld uitgeef aan mijn dieren en die zijn al flink verwend…mensen viden dat ik al teveel uitgeef.. maar dan praat ik maar over extra’s van max 50 euro in de maand…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Anne-lotte

  Mijn honden zijn wel verwend.. Maar dat komt omdat ze erg groot zijn. En dan hebben ze veel nodig.
  Ze liggen beiden op een matras. (Een mand is gewoon weg te klein) En ze hebben het beste voer nodig wat er is (wat dan ook weer duur is) omdat ze goed moeten groeien. Ik heb twee duitse doggen. Maar ik koop geen belachelijke bijvoorbeeld roze riemen met 2000 diamanten eraan. Daar heb je toch niks aan. Die beesten willen alleen maar rennen!
  Het boeit hun niks dat ze met €1000,- aan hun lijf lopen. Dus laat ze gewoon voor wat het zijn.

  En dat je dan wilt lopen pronken met je honden.. en daar veel uit aan wilt geven. Je doet maar, maar het maakt niks uit voor die hond.

    /   Beantwoorden  / 
 3. linsey

  ik vind het zo’n onzin om zoveel geld aan je hond uit te geven. Kan me serieus niet voorstellen dat een hond het verschil merkt tussen een prada halsband en een huismerk halsband. om maar even wat te noemen.
  Goed voer daar zit wat in, dat hebben ze nodig. Maar kleren en dat soort onzin, nee dat vind ik nergens op slaan.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Marnix

  Als je het zelf draagt waarom dan je hond niet he?

  ik verzorg zelf mijn huisdieren goed maar niet met het duurste wat ik kan vinden en aankleden vind ik onzin.

  ik was vorige week in harrods en als je daar ziet wat je allemaal voor je hond kan kopen dat kon ik me niet voorstellen zo veel, dus er zijn genoeg mensen die het doen anders zou niemand het maken.

  misschien zijn wij hollanders daar te nuchter voor maar bijvoorbeeld amerikanen zijn daar anders in, het is een mode accessoire. en dan niet alleen de kleding van het huisdier maar ook het huiszier zelf, denk aan Paris Hilton en Tinkabel die de grootste vrienden waren tot de mode over was gewaait en je een ander huisdier moest hebben.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.