Nog maar een vraagbaak dan!

Luitjes ik wens jullie als eerste hele fijne kerstdagen toe met veel gezelligheid en lekker eten natuurlijk!

Waar ik eigenlijk benieuwd naar ben is het volgende. Was het bij jullie ook zo'n succes om de kerstboom op te zetten samen met jouw viervoeter? Ik weet niet hoe jullie hond of kat is, maar Doerak die is erg gecharmeerd van kerstballen. Dat betekend dat net opgehangen kerstballen op de grond belanden of kapot vallen. Ook de slingers hebben heel wat te verduren..

Hoe is de jaarlijkse traditie van kerstboom optuigen bij jullie gegaan?

 Barst maar los met de verhalen. Ik ben erg benieuwd!

Lees ook:Tijd voor een nieuwe vraagbaak!
Lees ook:Kerstkatjes 2
Lees ook:Vraagbaak over Doerak, eigen kat!
Lees ook:Hoe was jullie dierendag?
Lees ook:Doerak is in the house!

3 reacties op “Nog maar een vraagbaak dan!

 1. Claire

  Misschien moet je totdat het Doerak niet meer zoveel doet,aan nepballen denken.Deze kunnen nl niet kapot en zijn mepbestendig voor je lieve Doerak.

  Claire

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ramona

  Hoi

  ik heb mijn kater en poes ongeveer een jaar (ze zijn anderhalf jaar), ze komen niet buiten. Nu miauwt mijn kater de laatste tijd veel, hij gaat voor een deur zitten en dan miauwen, zodra ik de deur open doe dan is het over. Maar vaak zit hij ook gewoon in de gang (zonder dat hij voor een deur zit) en dan miauwt hij een paar keer. Kan dit een oorzaak hebben of hoort dit er gewoon bij?? De poes miauwt helemaal niet. Ik speel geregeld met ze en ze hebben ook genoeg ruimte om door heen te lopen. Graag uw antwoord of raad!

  Alvast bedankt.

  Groetjes Ramona

    /   Beantwoorden  / 
 3. Ramona

  Hallo

  Mijn twee katjes komen niet buiten. Als ik overdag naar mijn werk ben dan heb ik een raampje open voor de ventilatie. Wanneer ik ‘s avonds thuis kom dan is het behoorlijk frisjes binnen en zet ik de kachel aan, de ramen dicht. Hoe gaat het met de katjes?? Hebben zij het even koud/warm als een mens?? Kan nl moeilijk inschatten wanneer het voor hen koud of juist warm is!!

  Bedankt alvast voor je antwoord.

  Groetjes Ramona

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.