Antwerpen heeft primeur: allereerste ‘Woefstock’- festival voor honden

Allereerste Woefstock- festival voor hondenIedereen kent natuurlijk het Woodstockfestival uit de Verenigde Staten. Nu is het evenement overgewaaid naar Antwerpen. Daar wordt namelijk in het weekend van 21 en 22 oktober het ‘Woefstock’- festival georganiseerd. Men wil met dit festival laten zien dat hond en baas geleijk zijn.

Het hele weekend zijn baasjes en hun honden welkom. En dan ook echt alle honden, groot en klein, dik of dun, dat maakt niet uit.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er een modeshow waarin de nieuwe winter- en zomercollectie voor honden wordt getoond. Ook is er een verkiezing waarin de hond die het meeste op zijn baas lijkt, wordt beloond.

Maar wat misschien nog wel het leukste is, is dat er een casting is voor de viervoeters. De leukste en sociaalste hond maakt een kans om een rol in de wacht te slepen voor een nieuwe film.

Dit alles vindt plaats in de Waagnatie in Antwerpen. Dus heb je zin om eens wat anders in je weekend te doen. Pak je auto of stap in de trein en ga als de wiederweerga naar Antwerpen!

bron: www.gva.be foto: www.flickr.com

Lees ook:Hondenreunie in dierentehuis ‘De WagenRenk’
Lees ook:BN-ers protesteren tegen diertesten voor hondenvoer
Lees ook:Ik ga er een weekendje tussenuit!
Lees ook:Hot in de VS: verjaardagsfeestje voor honden
Lees ook:Maak je huisdier tot een ster!

2 reacties op “Antwerpen heeft primeur: allereerste ‘Woefstock’- festival voor honden

  1. Sara

    Hallo,

    ik zou graag iets willen vragen, mijn vriendin is met haar mopshondje Bruno naar het woefstock-festival geweest. Nu zijn er wel wat foto’s van haar en haar hond getrokken daar, ze zijn ook op het podium geweest en hebben een prijs gewonnen met look a like. Ze is ook in het nieuws geweest. Ik zou graag mss wat foto’s willen hebben want ze verjaard bijna en dan ik z’on een foto geven. Zou ze heel gelukkig mee zijn. Het is een blond mooi meisje met een beige mopshond.
    Laat er iemand mij iets weten?

    Merciekes Sara

      /   Beantwoorden  / 
  2. Monique

    Spijtig dat we het niet wisten want we zouden er zeker naar toe geweest zijn op zondag. Zaterdag hadden wij al een activiteit met onze honden nl. de Club Special van de Belgian Tibetan Terrier Club (= de belgische rasclub voor Tibetaanse Terriërs). Ik ken er nog die er spijt van zullen hebben dat ze het niet wisten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.