BN-ers protesteren tegen diertesten voor hondenvoer

BN-ers hebben gelukkig niet alleen hart voor zichzelf, maar ook voor hun honden. Dat blijkt uit het feit dat een aantal bekende Nederlanders op 31 januari een speciaal galadiner hadden georganiseerd die in het teken stond van anti-dierproeven.

Natuurlijk waren ook de honden van onder andere Marijke Helwegen, Robert Schumacher en Kelly van de Veer aanwezig bij dit diner.

De bedoeling van het diner is dat de consument wakker geschud wordt. Het eten voor onze viervoeters wordt getest door henzelf. En dat gebeurd helaas nog maar al te vaak op een verkeerde manier! Honden moeten hun hele leven slijten in die nare laboratoria. Dat maakt hun leventje geen pretje.

Stichting Proefdiervrij is heel blij met deze actie. Er zijn volgens de Stichting nog maar al te veel merken diervoor die op een verkeerde manier getest zijn. Onze eigen Snuf slaapt lekker thuis in een warm mandje. Jammer genoeg zijn er nog veel te veel honden die een heel ander leven kennen.

Lees ook:Help zwerfhonden aan een thuis!
Lees ook:Chip beschermt honden tegen illegale fokkerij
Lees ook:Oorlog Israel zorgt voor veel dierlijke slachtoffers
Lees ook:Chinezen willen wet tegen dierenmishandeling
Lees ook:Verbod op dierproeven niet waterdicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.