Maak je huisdier tot een ster!

Echte huisdierenliefhebbers opgelet. Van 15 tot en met 17 april is de grootste dierenbeurs van Vlaanderen er weer: Beestjes en Baasjes. De Fianders Expo in Gent staat dan bol van de activiteiten op dierengebied.

Zo wordt er onder andere een fotowedstrijd georganiseerd door het blad Hart voor Dieren in samenwerking met Beestjes en Baasjes.

Hartstikke leuk natuurlijk voor de poezen- of hondenliefhebber! Zorg ervoor dat je huisdier goed op de foto staat, want er staan leuke prijzen op je te wachten!

Dit evenement wordt voor de tweede keer georganiseerd. In het Paasweekend van 2005 werd de eerste dierenbeurs gelanceerd. Dat was schijnbaar zo goed bevallen dat dit evenement voortegezet wordt.

Als je zin hebt om naar deze beurs te gaan, waar je bovendien ook nog van alles te weten komt over de laatste trends op huisdierengebied, moet je even naar www.beestjesenbaasjes.be surfen voor meer info.

Oh ja, als je mee wilt doen aan de fotowedstrijd, moet je voor 15 maart een foto sturen naar de redactie van Hart voor Dieren. Succes!

Lees ook:Antwerpen heeft primeur: allereerste ‘Woefstock’- festival voor honden
Lees ook:Jeugdige relschoppers dumpen katten in water
Lees ook:Uitgelicht: de Border Collie
Lees ook:Hond met pups gedumpt bij kerkhof
Lees ook:Nationale gedichtendag (5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.