Politiehonden zorgen voor overlast

In het Limburgse Geleen zorgden de normaal gesproken zulke heldhaftige politiehonden voor overlast. Wat was er nu aan de hand? Eigenlijk iets heel stoms. De politiehonden werden in de busjes gehouden voor het buro. En laat nou net aan de overkant van de straat mensen wonen.

Die dieren vonden het ( uiteraard) niet leuk in de bus en bleven maar blaffen. Omwonenden klaagden bij de politie en die heeft nu voor een oplossing gezorgd. Als de dieren niet hoeven te werken mogen ze in een ren spelen onder het buro. Daarnaast wordt de bus nu naast het buro neergezet in plaats van ervoor.

Een simpele oplossing voor een klein probleem. Maar wat ik niet snap is dat die arme dieren zolang in een bus gehouden worden. We hebben hier onlangs nog een discussie over gehad op deze blog. En de politie zou toch beter moeten weten hoe ze voor dieren moeten zorgen? Die honden werken harstikke hard en dan krijgen ze stank voor dank!

bron: Limburgs Dagblad

Lees ook:Zwerfkatten zorgen voor overlast op campings
Lees ook:Politie Engeland moet Nederlands leren voor onze politiehonden
Lees ook:Gouda pakt overlast katten demonstratief aan
Lees ook:Rotterdamse politie doet weinig tegen Pitbullgevechten
Lees ook:Sloop dierenopvang MELIEF zet dieren op straat?

Eén reactie op “Politiehonden zorgen voor overlast

  1. esther

    om eerlijk te zijn schrik ik ook wel van dit nieuws.. nou laat ik mijn hond ook wel eens in de auto maar zulke hardwerkende honden blijven dus gewoon in zo’n klein hokje zitten als ze niet hoeven werken? ik dacht dat dit alleen diende als vervoersmiddel!! ik vind het eigelijk ook schandelig gellukig is er nu een passende oplossing

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.