Poedel is oorzaak ruzie in vliegtuig

Vorige week is een 13-jarige poedel de oorzaak van een ruzie geweest tussen het baasje en de purser in het vliegtuig. De familie Moonen uit het Limburgse Stein kwam terug uit een vakantie uit Kreta. Zoals elk jaar, verbleef de hond niet in een speciale cabine onder de zitplekken maar lag hij op schoot van mevrouw Moonen.

Volgens de familie is dit nog nooit een probleem geweest. De purser wilde dat de hond de hele weg op de grond zou blijven liggen. Meneer Moonen gaf daarop aan dat hij dan de hele weg zou janken en voor overlast zou zorgen voor andere passagiers.

Dit hele gebeuren liep nogal uit de hand en beide partijen vertellen een andere verhaal. Aan het eind van de vliegrit werd meneer Moonen in de boeien geslagen en opgehaald door de Marechaussee, alsof hij een echte crimineel was.

De purser voelde zich nogal bedreigd omdat meneer Moonen verbaal erg agressief was. Uiteraard was meneer Moonen het hier niet mee eens.

Gevolg is wel dat de ander passagiers uiteindelijk twee uur vertraging opliepen door dit gezeur. Beetje jammer dat om een hond zoveel gezeik is. Waarom kan dat beest niet gewoon bij de andere huisdieren? Afgescheiden van de rest, heb je daar ook geen last meer van.

Maar nee hoor, dit beest moet weer een voorkeursbehandelig krijgen. Ja sorry, maar dit soort verhalen kots ik uit.! Get a life people!

bron: www.detelegraaf.nl

Lees ook:Van kattenmens naar hondenmens
Lees ook:Henkie de moppenhond
Lees ook:Gestolen boxer mishandeld en afgeslacht
Lees ook:Wilde Kat weer terug in ons landje!
Lees ook:Hoe was jullie dierendag?

6 reacties op “Poedel is oorzaak ruzie in vliegtuig

  1. lydia

    Inderdaad. Maar toch, ik kan wel begrijpen dat mensen overstag in dergelijke situatie,hoor! Ik ga evenwel niet akkoord met ‘gezeur om maar een hond’. Zit op dezelfde lijn van ‘ach komaan, het is maar een dier’, als je huisdier gestorven is.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Linsey

    ik moet zeggen dat ik daar dan weer onderscheid in maak. kan het me voorstellen dat mensen het moeilijk hebben als hun huisdier overlijdt. maar in een vliegtuit uitzondering maken voor een hond terwijl alle andere dieren beneden zitten, dat vind ik onzin.

      /   Beantwoorden  / 
  3. lydia

    Dat vind ik nu ook wel, Linsey. Die mensen hadden er beter aan gedaan hun geliefd huisdier te laten overvliegen volgens de regels van het spel. Daar is het al van bij het begin fout gelopen en dan moet je uiteraard niet zeuren. Ik wou alleen maar zeggen dat ik deze mensen hun emotie begrijp, maar dan moeten ze wel rekening houden met … en dan hadden ze die emoties ook niet gehad.

      /   Beantwoorden  / 
  4. esther

    overlijden vind ik ook wel iets heel anders.
    ik vind dat iedereen dezelfde behandeling diend te krijgen zowel arm als rijk.. en wat dit betreft hoord de hond gewoon bij de rest van de dieren apart te zitten.en terecht dat deze meneer is opgepakt!!een beetje drama schoppen

      /   Beantwoorden  / 
  5. zomervakantie

    Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

    Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

    „Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

    Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
    voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

    De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

    Informatie
    http://www.elizawashere.be

      /   Beantwoorden  / 
  6. vakantiestart

    Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.

    vakantiestart

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.