Van kattenmens naar hondenmens

Van huis uit ben ik altijd een kattenmens geweest. Als kind woonde ik met mijn ouders, broer en zus in een flat in Amsterdam (Osdorp). Daar hadden we twee katten, waaronder een siamese poes die op de flat verschillende nestjes schattige kittens heeft gekregen…

 


 

Toen ik eenmaal op mezelf ging wonen, nam ik ook onmiddellijk weer katten. Eerlijk gezegd had ik zelfs een beetje een hekel aan honden. Ik kon niet zo goed tegen die eeuwige vragende blik van ze. Altijd maar dat gezeur om aandacht, dat smachten naar lange wandelingen buiten, dat slaafse, die penetrante hondenlucht… Dat was niks voor mij.

 

Totdat ik mijn huidige man ontmoette, die al zijn hele leven honden heeft. Sindsdien ben ik helemaal om. Honden zijn HEERLIJK! In de volgende stukjes ga ik mijn vierpoters één voor een aan je voorstellen… 

 

Lees ook:Goede verzorging honden een must in de wintermaanden
Lees ook:Baas van drie dode katten onder flat meldt zich
Lees ook:Gek gooit katten van flat
Lees ook:Een huis voor vier honden
Lees ook:Heeft jouw hond ook geen zin meer om te lopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.