MC Donalds toont zich een dierenvriend

MC Donalds komt op voor belang kattenFastfoodketen Mc Donalds in Zoetermeer heeft al enige tijd last van zwerfkatten. Twee volwassen dieren en zes kleintjes om precies te zijn. Omdat de medewerkers van de zaak en de klanten de dieren zo zielig vinden, is er besloten om ze te vangen.

Dat is inmiddels gelukt. De zes kleintjes zijn gelukkig te herplaatsen en daarom wordt nu naarstig gezocht naar gezinnen. De twee volwassen dieren leven waarschijnlijk al jaren op straat en kunnen daarom niet meer herplaatst worden. Wel worden ze gesteriliseerd. Ze zullen gewoon weer uitgezet worden op het parkeerterrein van de Mc Donalds.

Je kunt hier veel van vinden, maar ik vind het goed dat Mc Donalds niet haar ogen sluit voor dit probleem. Natuurlijk zal het ook deels uit eigenbelang zijn, maar ik ben blij dat ook een fastfoodketen opkomt voor het belang van de dieren.

bron: www.ad.nl foto: www.mcdonalds.com

Lees ook:Zwerfkatten zorgen voor overlast op campings
Lees ook:Zeer zeldzame reuze-kat doodgereden
Lees ook:December feestmaand? Niet voor onze huisdieren!
Lees ook:Loslopende honden beboet in Veluwse natuurgebieden
Lees ook:Marijke Helwegen een dierenvriend

3 reacties op “MC Donalds toont zich een dierenvriend

  1. esther

    mja vind het inderdaad netjes.. maar als je dan de rest van de gruwlijkheden van de mac leest wat betrefd koeien etc dan ben ik hier niet van onder de indruk sorry.. ik denk ook niet dat het iets met zielug te maken heeft denk eerder dat het met “last” te maken heeft waarom ze zijn gevangen

      /   Beantwoorden  / 
  2. linsey

    de reden dat de katten gevangen zijn zal idd niet alleen uti dierenliefde voortkomen. Zoals ik al zei, ook eigenbelang is hier op zijn plaats.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jolanda

    die paar katten wegen natuurlijk niet op tegen al die miljoenen koeien varkens en kippen die ze afslachten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.