Enkele Zwammerdamse katten keren terug

Enige tijd geleden was er een bericht op deze site over het verdwijnen van katten in Zwammerdam. Men vreesde zelfs dat er een ware kattenhater actief was. De laatste twee weken zijn er weer enkele katten verdwenen.

Zaterdag werd echter bekend dat twee katten weer thuis zijn gekomen. Na twee weken van vermissing zijn in ieder geval een aantal baasjes blij. Feit blijft echter dat er nog steeds opvallend veel katten verdwijnen in Zwammerdam. Zou het mysterie ooit opgelost worden?

bron:www.ad.nl

Lees ook:Hond jaar na Katrina terug in New Orleans
Lees ook:Katten moeten oppassen in Zwammerdam
Lees ook:Probleem achtergelaten dieren blijft groot
Lees ook:Zwammerdamse kattenhater houdt zich angstvallend stil
Lees ook:Stichting Kat Onder Dak gaat stoppen

2 reacties op “Enkele Zwammerdamse katten keren terug

  1. esther

    volgens mij ligt het aan het weer ofzo… ik heb van heel veel mensen in mijn omgeving hetzelfde nieuws gehoord.. ook hun katten waren voor lange tijd weg dat ze bang waren dat er iets gebeurd was.. maar de grijze kater tommie is na 2,5 week weer thuis en Siepie na een week en ook Sammy keerde na bijna 2 weken thuis…ik hoop dat ze hun katten snel thuis hebben

      /   Beantwoorden  / 
  2. Linsey

    ja wel apart verhaal eigenlijk. mara toch zijn er nog een flink aantal katten in Zwammerdam die wel verdwenen zijn en sommigen dieren zijn zelfs dood teruggevonden, dus de associatie met de kattenhater is in dit geval wel snel gelegd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.