45 Rotterdamse katten zoeken nieuw tehuis

Huis gezocht voor 45 katten!In Rotterdam zijn 45 katten hun leven binnekort niet meer zeker. Tot op heden zijn deze beestjes ( die door hun baasjes niet meer verzorgd konden worden) opgevangen door Monique Heugen en haar team van Stichting Dierenhulp in Hoogvlieg. Nu staat het huis waarin de beesten vertoeven echter op de nominatie voor de sloop. En dat laat niet lang meer op zich wachten.

Heugen en de andere vrijwilligers van de stichting zijn naarstig op zoek naar een geschikte locatie, maar kunnen na een maand zoeken nog steeds niets vinden.

De moed zakt hen in de schoenen want de tijd dringt en Heugen wil het liefst dat alle katten bij elkaar blijven. Als ze uit elkaar gehaald worden, zouden de meeste sterven van ellende meent ze.

Als er nog mensen zijn die een geschikte locatie in Hoogvliet en omgeving weten voor de katten, moeten ze even contact opnemen met de stichting. We kunnen deze arme beestjes toch niet in de kou laten staan?!

bron en foto: www.ad.nl

Lees ook:Sloop dierenopvang MELIEF zet dieren op straat?
Lees ook:Oude dieren blijven steeds langer in asiel
Lees ook:Kattenbescherming zoekt plek in Maassluis
Lees ook:Oorlog Israel zorgt voor veel dierlijke slachtoffers
Lees ook:Katten ophokken bij uitbraak vogelgriep

6 reacties op “45 Rotterdamse katten zoeken nieuw tehuis

  1. esther

    ik heb deoproep gezien en vind het een beetje overdreven.. ze dreigen met een spuitje terwijl de dierenarts in nederland geen gezonde katen laat inslapen.. daarbij waren de katten erg sociaal en vriendelijk naar mensen.ik heb het op tv gezien namelijk.veel van de katten waren nog jong en zouden zeker ook bij een anderen baas kunnen wennen..overigens heeft mijn zus inderdaad contact opgenomen om 2 katten in huis te nemen maar dat aanbod slaan ze af….?!?

      /   Beantwoorden  / 
  2. esther

    Daarbij als je zo gek bent op die katten neem je ze toch zelf tijdelijk in huis…..

      /   Beantwoorden  / 
  3. Linsey

    Om nou 45 katten in huis te nemen,lijkt mij een beetje overdreven. Maar wat raar dat ze het aanbod van jouw zus afslaan. Ik neem aan dat ze graag een oplossing voor dit probleem willen. Dat los je niet op als je hulp weigert. Wat was de reden dat ze geen katten wilden afstaan?

      /   Beantwoorden  / 
  4. esther

    ze willen de katten niet herplaatsen maar zoeken gewoon een ruimte om weer verder te gaan met alle katten.. en dat begrijp ik wel maar toch zou het het beste zijn als de beesies die herplaatst kunnen worden in een fijn tehuisje komen inplaats van hun leven lang opgesloten te zitten met anderen katten en de kleine beetjes aandacht die ze krijgen van de vrijwiligers…

      /   Beantwoorden  / 
  5. Linsey

    Waarom willen ze perse met alle katten verder gaan? het gat er toch om dat die katten weer de gelegenheid krijgen een echte woonruimte te vinden. Snap wel dat een aantal katten aan elkaar gehecht zijn maar het is onzin dat ze alle 45 bij elkaar moeten blijven.

      /   Beantwoorden  / 
  6. esther

    dat vind ik dus ook.. er zijn heus wel katten te herplaatsen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.