Verstoten pup zoekt toevlucht bij kat

Verstoten pup  heeft nieuwe moederEen Belgische kat heeft een verstoten Mopshondje onder zijn hoede genomen. De kat, zelf moeder van drie kittens, accepteerde de mopshond wonder boven wonder. Voorlopig is het arme hondje dus gered, maar hij zal snel groter worden en meer melk nodig hebben. Dan moet er wat anders voor hem worden gezocht.

Wat een grappig berichtje dit! Ik had er nog nooit van gehoord dat een kat ook een pup onder zijn hoede wilde nemen. Het schijnt echter vaker voor te komen in de natuur dat dieren elkaar helpen als kleintjes in de steek gelaten worden.

Volgens het baasje van de kat houdt het beest normaal gesproken ook niet van honden, dus ze heeft een grote uitzondering gemaakt! Ik zal duimen voor het Mopshondje dat hij straks ook goed terecht komt als hij niet meer kan zogen bij de kat.

Zulk soort berichten zouden we vaker moeten lezen. Mensen kunnen hier nog een voorbeeld aan nemen. In plaats van al het geweld wat we de laatste tijd horen, kun je ook liefdevol met elkaar omgaan!

Lees ook:Baasjes gezocht!
Lees ook:Verkeersbord voor dove kat in Heerjansdam
Lees ook:Uitgelicht: de Berner Sennen hond
Lees ook:Uitgelicht: de Tsjechoslowaakse wolfhond
Lees ook:Januari column; de vier jaargetijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.