Verwaarloosde hond Raffaëla maakt het weer goed

Dalmatiër RaffaëlaLaat ik nu eens een positief verhaal schrijven. Iedereen herinnert zich de Dalmatiër Raffaëla uit Den Haag nog wel. Haar ex-baasje gaf het arme dier absoluut geen eten en ze was totaal ontredderd. Het ergste van alles was nog dat de bazin de hond zelf opgaf bij de dierenambulance met als reden dat ze het dier gevonden had.

Destijds riep het artikel heel veel woedende reacties op in de media. Nu is het tijd geworden om te laten weten hoe het inmiddels met de Dalmatiër gaat.

En we kunnen gelukkig goed nieuws brengen: de hond is inmiddels acht kilo aangekomen en weegt nu zestien kilo. Het is de bedoeling dat ze op achttien kilo uitkomt.

Ook is ze weer vrolijk en speels. Alleen is ze enorm gefixeerd op eten, maar dat is ook logisch als je het nooit hebt gekregen.

Raffaëla blijft voorlopig (gelukkig) nog bij de dierenambulance. De officier van jusitie moet ook nog een boete uitvaardigen tegen de vrouw. Hopelijk wordt ze flink gestraft! De Dalmatiër krijgt voorlopig alle tijd om te genezen en daar ben ik blij om. Ik hoop dat ze goed uit deze strijd komt!

Lees ook:Enorm verwaarloosde dalmatiër gevonden in Rotterdam
Lees ook:Engelse hond vetgemest naar 72 kilo!
Lees ook:Puppy-record!
Lees ook:Welke honden kunnen goed met kinderen?
Lees ook:Britse hond 26 dagen opgesloten in rioolbuis

Eén reactie op “Verwaarloosde hond Raffaëla maakt het weer goed

  1. donatella

    ik vind het erg dat zulke dingen gebeuren waarom doen sommige mensen die dieren dat toch aan !! zij doen toch niets verkeert !!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.