Seks met dieren ‘nu pas’ verboden

Wist je dat minister van justitie Ernst Ballin, per 1 januari 2009 met een wet is gekomen om seksuele handelingen met dieren te verbieden?
Dit naar aanleiding van een man, die op heterdaad betrapt werd bij het misbruiken van een pony. En dan te bedenken dat er in maart 2004 al over werd gesproken in de tweede kamer. Voor mij is het ‘nieuws’ in dit geval daarom eerder; ‘waarom is dit nog niet eerder gebeurd?’ Hoeveel dieren zijn er in de tussentijd misbruikt door hun ‘geliefde baasjes’?
En hoe gaan ze hier toezicht op houden natuurlijk; heeft de politie enig idee wat er zich afspeeld binnen de muren van de stal? Ik maak hier een kort berichtje van, omdat alleen het idee al misselijkmakend is. Geef gerust je mening over deze kwestie!

Lees ook:Tip politie: “houd katten en honden binnen”
Lees ook:Ruim 60 honden spoorloos verdwenen in Noord- Brabant
Lees ook:Kinderen realistischer laten denken over verzorging huisdieren
Lees ook:Nieuw bureau tegen dierenmishandeling
Lees ook:Honden richten bloedbad aan onder grazende schapen

2 reacties op “Seks met dieren ‘nu pas’ verboden

  1. Pony

    Aan je manier van schrijven te zien heb je totaal geen kaas gegeten van het onderwerp en roep je per definitie dat het vies en bah is. Denk je nu echt dat een wet mij gaat stoppen? De relatie tussen mij en mijn merrie is mijn zaak. Niet die van God dus laat staan deze bekrompen wet. Seks met dieren gaat hand in hand sinds den beginne van de mens. Dat hou je niet tegen. Dus kots zoveel jij wilt, ik vrij gewoon lekker door met mijn paardje.

      /   Beantwoorden  / 
  2. rinskebosma

    In dit geval kan ik me geen groter compliment voorstellen, dan gebrek aan praktijkervaring.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.