Dierenarts geeft leven voor kat

Ach gossie… ben je door jarenlange noeste studie helemaal een autoriteit op het gebied van katten geworden. Kom je al járenlang op tv met je adviezen en je verzorgingstips, schrijf je zelfs meerdere boeken over het mysterie kat… en dan kom je afgelopen dinsdag ineens aan je eind omdat je met je motor uitwijkt voor een overstekende kat! Aldus het droevig lot van de beroemde Amerikaanse dierenarts James Richards (58) van de Cornell University. Zijn heengaan wordt zwaar betreurd door zijn collega’s, maar aan de andere kant vinden ze toch ook wel dat James in het harnas is gestorven.

Lees ook:Ook honden houden van lachen
Lees ook:Sandra Bullock: 2 hondjes, 5 pootjes
Lees ook:Verkeersbord voor dove kat in Heerjansdam
Lees ook:Celebrity dogs! Bekijk het filmpje!
Lees ook:Later word ik dierenarts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.