Engelse hond ondergaat facelift!

Bulldog Shankey uit Engeland is naar mijn weten de eerste hond ter wereld die een facelift heeft gekregen.  Niet alleen mensen hebben dus de luxe om een facelift te ondergaan, maar schijnbaar kan het nu ook bij dieren. Wat een luxe!

Bulldogs staan bekend om hun rimpels, maar bij Shankey waren het er zoveel dat ze voor zijn ogen bleven hangen. Met als resultaat dat Shankey helemaal niks meer zag.

Toen hij op straat werd gevonden en naar een dierenkliniek werd gebracht, wist de dierenarts meteen wat hij moest doen. Een facelift dus. De operatie is voorspoedig voorlopen en het goede nieuws is dat Shankey weer kan zien. Ook heeft hij inmiddels een nieuw baasje gevonden.

Wat een uniek verhaal dit! Zolang het voor medische doeleinden blijft, vind ik het een goed initiatief. Zoals de Bulldog in dit verhaal, die weer kan zien. Dat is heel prettig uiteraard. Ik hoop alleen niet dat mensen hun dieren een facelift laten ondergaan puur voor het uiterlijk, want dan ben je toch verkeerd bezig. Maar we zullen zien waar het schip strand!

bron: Msn, foto: www.flickr.com

Lees ook:Na vijf weken nog overlevende gevonden onder puin stadsarchief
Lees ook:Hond jaar na Katrina terug in New Orleans
Lees ook:Dierenasiels zitten steeds vaker bomvol
Lees ook:Hond eet zijn baasje op in Den Haag
Lees ook:Adres voedselbank voor dieren vind je hier!

2 reacties op “Engelse hond ondergaat facelift!

  1. engeltje

    Wat zijn ze kundig vandaag de dag. Zolang Connie Breukhoven hier maar geen weet van krijgt…Hahahaha. Wat fijn dat Shankey weer kan zien..en ook een nieuwe baas heeft gevonden. Eind goed al goed

      /   Beantwoorden  / 
  2. linsey

    voor deze hond is het eind goed al goed. Dit soort operaties zijn tenminste nuttig. Shankey kan weer goed zien. Connie Breukhoven, das een heel ander verhaal….

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.