Man gaat cel in voor verwaarlozing dieren

Een 48-jarige man uit Kerkrade heeft het wel heel bont gemaakt. Hij zit achter de tralies omdat hij tientallen honden en ook puppy's flink heeft verwaarloosd. Inspecteurs troffen de dieren in zeer slechte toestand aan. Van een hond was de neus onstoken. Een andere hond was al aangevreten door zijn soortgenoten omdat ze zo hongerig waren.

Het ergste van dit alles is nog dat de man afgelopen augustus ook al is aangehouden. En daar heeft hij helemaal niks van geleerd. De politie geeft ook aan dat de man al langere tijd in de gaten gehouden werd.

Maar wat ik dan zo jammer vind is dat het eerst zo ver moet komen voordat er eindelijk actie ondernomen wordt. Nu is het voor veel van die dieren te laat.

Volgens het bericht is de dader zich bewust van zijn schuld. Nou en dat is al heel wat…. Laat hem nu maar eens goed voelen hoe het is om pijn te lijden. Zo'n man moet flink aangepakt worden. Anders leert hij het nooit.

bron: www.volkskrant.nl

Lees ook:Dieren in de politiek
Lees ook:Amerikaanse tandarts voorziet eigen kat van gouden tanden
Lees ook:Celstraf voor man die kat vermoordde
Lees ook:Jager schiet zonder pardon 11 tamme katten dood
Lees ook:Hondendrama in Leuth: eindelijk politieke actie?

2 reacties op “Man gaat cel in voor verwaarlozing dieren

  1. cassepoester

    Er zijn mensen die het NOOIT leren!En celstraf?!Ik moet het eerst nog maar eens zien,dat het ook werkelijk gebeurd,zal wel weer omgezet worden naar een fikse boete,let op mijn woorden!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Deveny

    hallo

    ik hou ontzettend veel van dieren en ik vind het terecht de wereld moet is kijken naar alle problemen in de wereld
    natuurlijk is dierenverwaarlozen een soort van dieren mishandeling en dat weer van mishandeling en dat weer van geweld er zijn zoveel problemen en daar kijken de mensen amper naar ja er kijken wel mensen naar maar veel te weinig. ik waardeer heel erg de mensen die naar alle problemen kijken of gewoon naar problemen en ik waardeer ook die mensen die die man in de cel heeft gezet want ik bedoel we leven wel danksij dieren en dan kan je ze best een beetje respect geven hoor

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.