Redacteur gezocht voor KatenHond!

Ik wilde er nog even mee wachten, maar aangezien ik al een aantal verontrustende reacties lees, wil ik het nu al melden.

Ik ga stoppen met deze blog. Vanaf januari begin ik aan een nieuwe baan, waarin ik al mijn tijd en energie wil steken. Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier voor deze blog geschreven, maar het gaat mij te veel tijd kosten.

Daarom ben ik op zoek naar een hele goede vervanger die mijn stokje wil overnemen! Natuurlijk blijf ik regelmatig een kijkje nemen op Katenhond, al is het alleen maar om te zien hoe de nieuwe redacteur het doet!

Mensen die serieus willen reageren, kunnen een mailtje met je cv en een korte motivatie sturen naar: [email protected]

Dus iedereen die zin en tijd heeft om voor KatenHond te schrijven, meld je aan!

Lees ook:Nieuwe Kat en Hond-redactrice neemt stokje over
Lees ook:Nieuwe Katenhond-blogger gezocht!
Lees ook:De beste wensen voor iedereen!
Lees ook:Colofon
Lees ook:Hoe was jullie dierendag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.