Nieuwe Kat en Hond-redactrice neemt stokje over

Beste Kat&Hond-bloglezer(es),

Vanaf vandaag wordt je favoriete blog gemaakt door een andere redactrice. Laat ik me even netjes voorstellen…

Mijn naam is Lucienne van Ek en ik ben de trotse bezitster van een uniek hondenroedel én een stoïcijnse boerderijkater die Polle heet. Mijn honden heten Sara, Frodo, Rex en Ika. Natuurlijk zal ik ze allemaal uitgebreid aan je voorstellen in de volgende berichtjes op de Kat&Hond-blog.

Schrijven over dieren en natuur is iets wat ik al heel lang en met heel veel plezier doe. Ik ben dan ook van oorsprong natuurjournaliste en heb jarenlang als vaste (eind)redactrice gewerkt voor het natuurmaandblad Grasduinen, maar ook voor organisaties zoals het Wereld Natuur Fonds, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en allerlei kleinere natuurbeschermingsclubs en bladen.

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe job en ben vastbesloten om de Kat&Hond-blog zó grappig en informatief te maken, dat er nog véél meer mensen dagelijks zullen inloggen. Natuurlijk kan ik de input, feedback, tips en suggesties van lezers en lezeressen daarbij goed gebruiken, dus aarzel niet om je stem regelmatig te laten horen!

Lees ook:Gelukkig Nieuwjaar!
Lees ook:Redacteur gezocht voor KatenHond!
Lees ook:De beste wensen voor iedereen!
Lees ook:Nieuwe Katenhond-blogger gezocht!
Lees ook:Colofon

8 reacties op “Nieuwe Kat en Hond-redactrice neemt stokje over

 1. Lucienne van Ek

  Bedankt, Jolanda! Jij hebt trouwens ook een leuke blog, zeg!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jolanda Pikkaart

  dank je wel. Ik ben net als jij journaliste en schrijf over de natuur. Zullen we onze links uitwisselen?
  Ik schrijf mij in voor je nieuwsbrief, dan schrijf ik een keer op Natuurkind over jouw blog

    /   Beantwoorden  / 
 3. lucienne van ek

  Ja, goed idee! Maar ik ben net begonnen, dus ik moet nog even uitvinden hoe ik dat het beste kan doen!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Jolanda Pikkaart

  via typepad denk ik dat is redelijk simpel je hebt al links op je blog staan

    /   Beantwoorden  / 
 5. Lucienne van Ek

  Zo, je staat erbij, hoor Jolanda! :-)

    /   Beantwoorden  / 
 6. Herman

  Het online vriendjes maken gaat al lekker snel zo :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.