Schattig! Aller kleinste lam vindt moeder in Jack Russell Dribbel

Na al dat dierenleed en slechte berichten weer even tijd voor goed nieuws op deze zonnige dag, en helemaal in de sfeer van de lente. Want Calimero maakt het goed!
Denkt u nu; “Who the * is Calimero?”, dan hierbij: In Friens werd van de week het aller kleinste lammetje ooit op de boerderij van Kees Hijlkema geboren. De familie dacht al dat hij het niet zou halen, maar richtte toch een mandje in voor Calimero, naast de hondenmanden.
Maar Dribbel, de Jack Russel van boer Kees Hijlkema leek aan te voelen dat een mand met kruik niet voldoende was voor de spruit. Hij kroop bij het diertje en waste het regelmatig. Inmiddels zijn ze onafscheidelijk en Calimero… die geeft steeds meer tekenen van leven.


Calimero was er één van een drieling. Het komt dan nogal vaak voor dat één achterblijft in de groei of zelfs dood gaat. In dit geval heeft het beestje geluk gehad, want lichaamswarmte is natuurlijk nog beter dan een kruik. Hij krijgt melk uit een fles en is er nog niet helemaal bovenop, het blijft een hummeltje, maar zijn kansen worden steeds groter, dankzij Dribbel!

(Bron: Leeuwarder courant.
Snoezige foto van lam en hond: http://www.leeuwardercourant.nl/nieuws/regio/article4471544.ece )

Lees ook:Het dier centraal en erg populair in boekenweek
Lees ook:Explosievenhonden erg gewild op Schiphol
Lees ook:Toch nog gelukkig eendengezin
Lees ook:Een Nederlandse pup voor Obama?
Lees ook:Uitgelicht: de Europese korthaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.