Heeft jouw hond ook geen zin meer om te lopen?

Heb je een oude of luie hond? En houdt jij van lekkere lange wandelingen of fietstochten? Dan had je tot voor kort een probleem! Maar dat is vanaf nu verleden tijd met de Doggie SUV, een Sportwagon voor honden.

Het is een leuke, maar vooral handige oplossing voor het niet meekrijgen van je hond. Voortaan drop je je viervoeter in deze handige kar die is uitgevoerd in Italiaans design.

Je kunt ook nog kiezen uit twee verschillende opties; de wandelversie met handig zwenkwiel, of je gebruikt hem als ‘aanhanger’ voor achter op je fiets.

Nou wat wil een mens nog meer! Zo kan je hond toch nog mee als je er eens lekker er op uit wilt. Ik moet zeggen dat ik ze weleens in mijn dorp heb langs zien komen, maar heb er zelf nog geen ervaring mee.

Zijn er al mensen die hier meer ervaring mee hebben en hun verhaal willen delen? Het lijkt mij wel een uitkomst voor dat eeuwige luie gedoe. Ben je nu ook mooi vanaf.

Deze lichte kar heeft stervige ramen en een dakje dat je open kunt ritsen. Heel handig! Ook de ramen kunnen open, zodat Fikkie zelf naar binnen kan stappen. Deze leuke designkar is al te verkijgen vanaf 339 euro, exlusief verzendkosten.

Als je meer info wilt kun je eens op deze site kijken: www.hondenfietskar.nl

Lees ook:Online hulp voor problemen met je huisdier!
Lees ook:Tips voor gezellige en goed opgevoede huisdieren!
Lees ook:Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe vraagbaak!
Lees ook:Tijd voor een vraagbaak!
Lees ook:Als dat geen liefde is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.