Online hulp voor problemen met je huisdier!

Handig! Pro Plan lanceert een online platform voor persoonlijk advies over je huisdier. Op www.proplancoach.nl krijg je passend advies, waarover je maar wilt en kun je ervaringen uitwisselen met andere baasjes.
Iedereen kan gratis een profiel aanmaken op de site en krijgt vervolgens op een eigen pagina informatie over persoonlijke problemen met de hond of kat, maar ook over algemene dingen als vaccineren, vakantie, ontwormen enzovoort. Ideaal dus!

Maar je kunt bijvoorbeeld ook vragen stellen aan de dierenartsen van Pro Plan. De dierenarts geeft tips over een probleem van het huisdier of verwijst je indien nodig door naar de dierenarts.
Maar het gaat natuurlijk niet allemaal over pijntjes en klachten. Er is ook een online fotoalbum op de site en je kunt er huisdierenfilmpjes plaatsen. Tot slot kun je ook nog sparen in de webshop, voor leuke artikelen.

Lees ook:Colofon
Lees ook:Eerste uitzending Dierz morgen op tv mét leuke extra’s!
Lees ook:Tips voor gezellige en goed opgevoede huisdieren!
Lees ook:Nieuw: 24 uur hulp bij spoedgevallen!
Lees ook:Wat is de beste oplossing voor zwerfkatten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.