Bizar: man heeft seks met dode hond!

Ik kreeg toch even de kriebels toen ik dit bericht las. In de Amerikaanse staat Michigan staat binnenkort een 44-jarige man terecht die seksuele handelingen verrichte met de dode hond van zijn vriendin.

Dit alles gebeurde op een openbare weg, vlak voor een kinderdagverblijf. Een juf die de dode hond zag liggen, meldde dit aan de poltie. Achteraf bleek het arme dier al een aantal dagen daar te liggen.

Helaas voor de hond en de politie, was deze 44-jarige man toch iets eerder ter plaatse. Toen de agenten aankwamen, bleek de man al ‘bezig’ te zijn.

In afwachting van de zijn uitspraak blijft de dader, gelukkig, in zijn cel. De aanklachten tegen de man luiden: beledigen van een agent en misdaden tegen de natuur.

Gelukkig staat Amerika bekend om de flinke straffen die zij uitdeelt. Hopelijk wordt deze creap ook flink aangepakt, want wie dit op zijn geweten heeft, moet echt een steekje los hebben zitten daarboven. Dit is toch echt te gek voor woorden!

bron: www.standaard.be

Lees ook:Hond met steen om nek in water gegooid
Lees ook:Oostenrijkse katten ook besmet met vogelgriep
Lees ook:Hond eet zijn baasje op in Den Haag
Lees ook:Vrouw stuurt kat op met de post
Lees ook:Amerikaanse Pitbull overgoten met zuur

Eén reactie op “Bizar: man heeft seks met dode hond!

  1. esther

    jeetje BAH!! ik heb dit ook eens in een reportage gezien bij een doode vrouw had een man haar opgegraven en weer mee naar huis genomen.. blegh..ik ga der dan ook vanuit dat dit dier voor zijn dood ook al vaker is aangerand door deze persoon:( het lijkt me sterk dat je zoiets dan doet bij een hond.. ik denk dat hij inderdaad een steekje los heeft zitten.Ik denk dat het maar goed is dat deze meneer gepakt is wandt die is vast voor meer in staat.mocht dit de eerste keer zijn dan ben ik wel nlij dat het dier al was overleden voordt hij dit mee moest maken

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.