Indiana verboden terrein voor Pitbull Patches

In de Amerikaanse staat Indiana is Pitbull Patches niet langer welkom meer nadat hij een politieagent in haar been had gebeten. Hij is nu verbannen naar Summer County. Maar ook daar houden ze hun hart vast.

Wie weet wat Patches daar allemaal gaat uitrichten? Vooral als je je bedenkt dat de hond afgemaakt wordt als hij nog een stap in Indiana zet.

Ok, wat ik nu ga zeggen is niet echt lief als dierenliefhebster, maar waarom zadelen ze daar een ander met hun problemen op? Als Patches zo aggressief is, moet hij afgemaakt worden. Straks bijt hij nog iemand, een klein kind bijvoorbeeld. Dan kan het veel erger aflopen. Wat mij betreft krijgt Patches gewoon een spuitje. Heeft niemand meer last van hem.

bron: www.hln.be

Lees ook:Nationale gedichtendag (7)
Lees ook:Pas op: nog meer hete honden!
Lees ook:Europees verbod op bont van honden en katten
Lees ook:Dierarts verkoopt af te maken hond
Lees ook:Dobermann valt vrouw en hondje aan

3 reacties op “Indiana verboden terrein voor Pitbull Patches

  1. Mona

    Bijna iedereen geeft de hond altijd de schuld. Het is nooit eens het kind dat aan zijn oren of aan zijn staart trok!!!
    Het is ALTIJD de hond!! Waarom toch???

      /   Beantwoorden  / 
  2. anita

    zozo jij heb lef maar je hebt gelijk maar aan de anderen kant toch ook weer niet ik schrok me dood toen je vertelde wat je wou ik vind het niet z’n goed plan maar ik denk niet dat hij dat ooit nog word maar bijv: hij wil weer in vrede leven dat denkt hij en dan komt hij binnen en krijgt een spuit dan vind ik het een beetje lullig hoor maar ja ik ga weer groetjes van anita

      /   Beantwoorden  / 
  3. anita

    je hebt heel erg gelijk z’n klein kind trekt altijd aan het hoor er is ook een kind geweest die zelfs de oor van de hond heelemaal kapot heb getrokken je hebt echt super erg gelijk

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.