Kids for Animals organiseert grootste hondenwandeling in Hellevoetsluis

HondenwandelingKids For Animals, de jeugdclub van de Dierenbescherming organiseert op zondag 21 mei een hele grote hondenwandeling voor het goede doel. Iedereen die zin heeft om, gratis, mee te wandelen is welkom!

De sponsors storten voor iedere deelnemer €1 in de Dierenhulpspaarpot van de Kids. Hoe meer mensen er mee lopen, hoe meer geld! En neem je hond mee, want ook Fikkie geldt ook als deelnemer!

De opbrengst van de wandeling gaat naar de vele dierenopvangcentra in Nederland. En zij kunnen het geld goed gebruiken! Kijk alleen maar naar al het werk dat zij verrichten om voor onder andere zwerfhonden weer een goed plekje te creëren.

De wandeling vindt plaats in Hellevoetsluis en begint om 11.30 uur. Gedurende de middag vinden er ook verschillende optredens plaats. Bovendien is er genoeg te eten en te drinken!

Nou mensen, een beter initiatief kun je je haast niet wensen of wel dan? De wandeling is niet alleen goed voor je eigen gezondheid, je kunt er ook nog vele dieren mee redden! Keep up the good work en stel de Kids For Animals niet teleur!

Lees ook:Met Kids for Animals naar familiepark Drievliet
Lees ook:Met zijn allen een record verbreken?
Lees ook:Een wandeling met de hond voor het goede doel!
Lees ook:Brit doodde meer dan 10.000 honden
Lees ook:Win een digitale camera!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.