Baasje Porec geschrokken van reacties

Lien de Kruijff, het baasje van de 1-jarige hond Porec die onlangs met een golfstick was geslagen, is geschrokken van alle heftige reacties. Nadat het nieuw naar buiten kwam, is de golfclub oversteld met negatieve reacties.

De Kruijff zegt dat het niet de bedoeling is dat de golfclub al het gezeur over hun heen krijgt. Wat ze wel jammer vindt is dat de 67-jarige dader geen excuses heeft gemaakt. Na de klap die hij uitdeelde liep hij zonder pardon weg.

Maar het baasje van Porec hoopt dat de rust nu enigszins terug keert en dat mensen zich niet negatief uitlaten over de club. Die kan er tenslotte niets aan doen.

En toch ben ik wel benieuw of deze kerel nog een straf krijgt. Het zal mij niet verbazen dat hij er gewoon mee weg komt. Maar ook ik vind dat de golfclub niet de schuld moet krijgen van een zielig persoon!

bron: de Stentor

Lees ook:Dierenpension presenteert een gepeperde rekening
Lees ook:Hondje knockout geslagen door golfer
Lees ook:Ook wel eens ruzie om de hond? Zij vlogen elkaar letterlijk in de haren!
Lees ook:Herder redt baasje van ontvoeringspoging
Lees ook:Meisje krijgt de kop van haar hond opgestuurd

Eén reactie op “Baasje Porec geschrokken van reacties

  1. esther

    sjonge jonge weer zo iemand die mensen de hand boven het hoofd houd.. heeft het over excuses? terwijl der hond zowat een genadeklap heeft gehad!! sorry hoor maar wat is dit voor iets achterlijks? natuurlijk is de golfclub ook verantwoordlijk voor zijn leden!! en natuurlijk horen daar negatieve reacties bij.ze is zeker zelf lid van die club ofzo? geheel terecht dat ze negatieve reacties krijgt en waar haalt ze de moet vandaan om over de rug van de hond de boel te verzwakken? Als mij zoiets gebeurd dan dien ik zeker een klacht in bij het bestuur!! moeten ze beter op hun leden letten.zodra een hond iemand bij dan krijgt de baas alles over zich heen maar als een lid van een club iets doet dan is het hun schuld niet? maar als ze een beker winnen etc dan word de club weer aangeprezen?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.