Heerder dierenpension bruist weer na opknapbeurt

De famielie Bastiani runt sinds 2002 een dierenpension in Heerde. Voorheen was het bijna een bouwval, maar sinds de Bastianis erin trokken knapt het zienderogen op.

Er moest een hoop gebeuren, van de riolering, tot het hekwerk en de verwarmde hondenhokken, maar het schiet al aardig op. Op dit moment zijn er 70 honden en 20 katten gehuisvest in het Heerder dierenpension. Zodat hun baasjes met een gerust hart op vakantie kunnen.

Helaas wordt de familie zo nu en dan gehinderd door de gemeente terwijl ze hun pension zo graag op willen knappen. De Bastianis willen graag een stukje bos van 20 bij 30 m. kopen of pachten van de gemeente zodat de honden lekker buiten kunnen lopen. Maar de gemeente heeft dat verzoek afgewezen omdat de honden de rust verstoren.

Onbegrijpelijk vindt de familie. Er loopt af en toe een ree langs, maar tegenover het pension is al een hondenuitlaatterrein en naast hen is een werkschuur van de gemeente die volop in gebruik is. Dat mag allemaal wel en de goede bedoelingen van de familie worden gedwarsboomd.

Jammer dat de gemeente Heerde daar zo moeilijk over doet. Dit is een heel goed initiatief, dat het voor veel mensen mogelijk maakt op vakantie te gaan. Hopelijk ziet de gemeente dat in en draait ze nog bij!

bron: www.destentor.nl

Lees ook:Zeur-buren of groot gelijk?
Lees ook:Slecht nieuws voor hondenliefhebbers op Texel
Lees ook:Op vakantie zonder hond? Blijf hem volgen vanaf je vakantieadres!
Lees ook:Dierenpension presenteert een gepeperde rekening
Lees ook:Op vakantie? Neem je hond mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.