Baasje spendeert ruim 90.000 euro aan hond!

Lola, een Yorkshire Terrier die in het Engelse Essex woont, heeft het erg getroffen met haar baas. Die meent namelijk dat ze haar hond niet kan omkopen met liefde, maar met geld.

In twee jaar tijd heeft Lola’s baasje ruim 90.000 euro aan haar gespendeerd. Al dat geld ging op aan kleding, massages, schoonheidssalons, tassen, eten en noem maar op. Zo heeft de hond honderden outfits die per stuk minstens 70 euro kosten!

Zo duur is mijn kleding niet eens! Dat is toch niet te geloven. Sommige mensen slaan wel heel erg door. En de hond? Ik kan me niet voorstellen dat die veel gelukkiger is dan dat ze geen designer outfits had en niet in een tas van 1500 euro rond gedragen wordt.

Het kan aan mij liggen hoor, maar ik zou zeggen, geef Lola genoeg liefde en aandacht. Zorg dat ze haar eten, drinken en beweging krijgt en het beestje is weer helemaal blij.

Wat ik me nou afvraag is hoe die vrouw erop komt om zoveel geld aan dat beest uit te geven? Voel ze zichzelf beter als ze zoveel geld aan haar hond spendeert?

Wie van jullie kennen mensen in je omgeving die ook zo overdreven veel geld aan hun huisdier besteden? Ik weet zeker dat er meer mensen zijn die dat doen. Kom maar op met die verhalen! Ik ben benieuwd om ze te horen.

bron en foto: www.hln.be

Lees ook:Tijd voor een nieuwe vraagbaak
Lees ook:‘Ze hebben vooral veel liefde nodig’
Lees ook:Kat Frodo moet dure operatie ondergaan om te overleven
Lees ook:Beroemde honden
Lees ook:Honden: troeteldieren of super waakhond?

4 reacties op “Baasje spendeert ruim 90.000 euro aan hond!

 1. anthony

  niet per se verwend: maar een oude vrouw in de straat die toevallig ook een yorkie heeft, laat m zomer’s midden op de weg zonnebanken, als er een auto komt en hij/zij stapt uit, dan loopt het beestje weg, en als ze weer instappen, komt ie weer snel liggen, een soort van verwend. ( of mischien is aso een beter woord )

    /   Beantwoorden  / 
 2. esther

  een soort van ik wil van mijn hodn af lijkt het meer op:P
  ik vind dit inderdaad niet normaal maar mensen zoals britneyspears etc zouden dit makelijk kunnen.. ik denk dat als ik zoveel geld had en niet wist wat ik ermee zou doen ik ook wel meer ui zou geven aan mijn hond.. wandt zeg nou eerlijk je hond wassen is geen pretje en een halsband met diamantjes is best schatig:)ik ken absoluut niemand die dit soort dingen doet buiten de celebs

    /   Beantwoorden  / 
 3. Anne-lotte

  Zie reactie van mij bij ‘Tijd voor een nieuwe vraagbaak’

    /   Beantwoorden  / 
 4. cassepoester

  Belachelijk!!!Besteed dat geld dan aan andere doelen of geef het aan een asiel ofzo,daar steun je andere honden,katten enz.,die het niet zo riant hebben mee!Dom mens.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.