Bordeauxdog gered van wisse dood

Een anderhalf jaar oude Bordeauxdog uit Zevenaar is maandagavond tenauwernood gered van een wisse dood. De hond was met zijn riem vastgebonden aan een balkon van een flat.

Het arme dier viel van het balkon maar bleef met zijn riem hangen. Daardoor stikte hij bijna. Buurtbewoners sneden zijn riem door, maar toen leek het kwaad al geschied.

Een toevallig passerende ambulance heeft samen met de buurtbewoners mond op mond beademing toegepast en hem een hartmassage gegeven. Wonder boven wonder heeft het dier het overleefd. Dinsdag ging het gelukkig al een heel stuk beter met de hond.

Ik vraag me af waar de eigenaren zijn in dit verhaal? Zaten ze weer niet op te letten of was de hond alleen achtergelaten? Ik vind dat de eigenaar flink aangesproken moet worden. En zeker ook een straf moet krijgen, mocht blijken dat dit te wijten is aan onoplettendheid van de baas.

bron: www.ad.nl

Lees ook:Hond bijna dood door liftdeuren
Lees ook:Dierenbescherming neemt Husky’s in beslag
Lees ook:Doe mee en geef jouw reactie!
Lees ook:Vermiste huisdieren niet altijd terecht door wildgroei sites
Lees ook:Schwarzenegger : geen honden opsluiten in hete auto

Eén reactie op “Bordeauxdog gered van wisse dood

  1. paul

    ik vind het in en in triest dat zulke dingen nog steeds gebeuren zo’n hond moest zijn baas morres leren.dat baasje moeten ze zelf aangelijnd vast zetten

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.