Hondenbaasje strandt tijdens reddingspoging

Afgelopen week heeft een dappere Rotterdammer zijn goedbedoelde hulp met een nat pak moeten verkopen.

Zijn hond was vanaf de Lombardkade in het water gesprongen en kon er niet meer uitkomen. De man bedacht zich geen seconde en sprong het water in. Maar het water was zo diep dat hij er zelf ook niet meer uit kon komen.

Omstanders schakelden de brandweer in die uiteindelijk beiden uit het water heeft getrokken. Zowel de baas als zijn hond hebben geen narigheid overgehouden aan dit natte avontuur.

Toch lief van die baas dat hij er alles aan doet om zijn hond te redden. Eigenlijk is het een lachwekkend verhaal maar ik ben blij dat het nog goed is afgelopen!

bron: www.ad.nl

Lees ook:Kat tussen de spaken; fietser over de kop
Lees ook:Baasje redt hond uit bek van alligator
Lees ook:Hond overleden door onoplettendheid baas
Lees ook:Baasje slaat hond met hamer op zijn kop
Lees ook:Huisdieren overleden als gevolg van de hitte

4 reacties op “Hondenbaasje strandt tijdens reddingspoging

 1. esther

  ik denk dat ik eerder de politie had gebeld als dat ik erin gesprongen had..nou lagen ze er same in voor hetzelfde geld had niemand het gezien waren ze beiden dood

    /   Beantwoorden  / 
 2. cassepoester

  Dit is iemand die echt geeft om zijn huisdier!!!!Ook ik had er in gesprongen.Immers,eer de politie er is (niet kwaad bedoeld,maar dit heeft weinig tot geen prioriteit bij de betreffende korpsen)is het dier al lang en breed verzopen.Als je kind in het water ligt,doe je er toch ook van alles aan om het er uit te krijgen!Grote duim en kus voor dit baasje!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. linsey

  het is zeker knap wat die baas heeft gedaan. in eeste instantie kwam het nogal lachwekkend op mij over, niet alleen de hond strand, maar de baas ook. maar ik kan deze actie ook zeker begrijpen!

    /   Beantwoorden  / 
 4. esther

  komt weer de discussie naar boven dat hond en kinderen te vergelijken zijn.. maar dit is absoluut ontrecht wat mij betrefd.. daarbij zeg ik niet dat ik mijn dier laat verzuipen alleen denk ik dat mijn hond op zo’n moment er meer aan heeft dat ik hulp ga zoeken als dat ik samen met hem verzuip… daarbij kunnen honden nog best een tijd zwemmen en mocht ik zelf dan het idee hebben dat het fout gaat had ik er ook echt wel ingesprongen

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.