Over katten die beren verjagen…

Vergis je nooit in de Garfields van deze wereld. Je zou toch zeggen dat een dikke rode kater van 12 kilo niet veel klaarspeelt tegen een wilde zwarte beer. Wel dus.

Ziehier Jack, een rode dikzak uit West Milford, New Jersey. Hij beschermt de tuin van zijn baasjes tegen opdringerig beervolk. Zodra deze zwarte indringer het terrein van Jack betrad, ging Jack op furieuze wijze achter hem aan en joeg de beer hoog in een boom. Toen de beer na een kwartier weer naar beneden kwam, joeg Jack hem binnen drie minuten nóg een keer de boom in! Jacks baasjes keken vanachter het raam in de huiskamer verbijsterd toe, maakten deze foto en riepen hun rode held toen terug naar binnen, uit bezorgdheid voor zijn veiligheid.

Geloof je het niet en denk je dat dit een fake-foto is? Kijk dan maar eens naar het gekke katten-filmpje onder deze foto: daarin zit een fragment van een andere kat die een zwarte beer de stuipen op het lijf jaagt…
  

   

  

Lees ook:Uitgelicht: de Jack Russell Terrier
Lees ook:Kerstverhaal (19) – Engelen kijken…
Lees ook:Jack Russell beleeft benauwde uren in konijnenhol
Lees ook:Speurhonden maken jacht op Duitse beer
Lees ook:Sara Ayaan van Zwolle (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.