Britse kat pakt wekelijks de bus

Een witte kat met een groen en een blauw oog is sinds januari van dit jaar een vaste passagier op buslijn 31 in het Britse Wolverhampton. Macavity, zoals de buschaufferus de kat hebben gedoopt, stapt driemaal per week geheel vrijwillig in op dezelfde bushalte, om vervolgens twee haltes verder –steeds op dezelfde plek-  weer uit te stappen.  Inmiddels zijn zowel de chauffeurs als de overige passagiers al helemaal aan het geheimzinnige dier gewend. Betalen doet Macavity uiteraard niet, maar verder is het een perfecte passagier, die rustig zit te wachten totdat hij op zijn plaats van bestemming is aangekomen, aldus één van de buschauffeurs.  

Lees ook:Toilettraining voor katten – (deel 6)
Lees ook:Amsterdamse taxichauffeurs weigeren blindegeleidehond mee te nemen
Lees ook:Man springt door raam op vlucht voor hond
Lees ook:Verwaarloosde hond Raffaëla maakt het weer goed
Lees ook:Nationale gedichtendag (10)

Eén reactie op “Britse kat pakt wekelijks de bus

  1. bartvanemmen

    leuk he zo kat die met de bus reist

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.