Blindengeleidepoes blijkt toch niet ideaal

Wat nou 'n slecht idee? Van hieraf heeft-ie toch een veel mooier uitzicht?

Lees ook:Pups met gecoupeerde staart in beslag genomen
Lees ook:Steenwijkse politie legt honden zwijgen op
Lees ook:Overlast Eindhovense katten aangepakt
Lees ook:Slecht gebit honden en katten verleden tijd
Lees ook:Ons eten is soms giftig voor honden!

4 reacties op “Blindengeleidepoes blijkt toch niet ideaal

 1. Lucienne van Ek

  Hoi Jolanda!

  Ik heb het veranderd. Alleen krijg ik als ik zelf op mijn links druk, gewoon de kat en hond blog in een apart venstertje, wat overigens ook voor mijn overige links geldt. Wat krijg jij te zien als je op jouw link op mijn blog klikt? Alweer een cybermysterie vrees ik… Ik ga dat uiteraard nog even terugkoppelen naar de technische collegae van Blog.nl. Dus uiteindelijk gaat het zeker goed komen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Lucienne van Ek

  Ja, goed he? Ik heb net ontdekt dat ik voor zo’n link dus http:// moet zetten in plaats van www. Zo leer je elke dag weer wat nieuws…;-)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.