Een kat met vleugels

Dit is wel een heel aparte jonge kat. Het Chinese beestje heeft sinds kort twee harige vleugels op zijn rug. Het diertje werd ‘normaal’ geboren, maar kreeg kort geleden twee rare stompen, aan beide zijden van de ruggenwervel.
Experts brainstormen over het aparte diertje. Enkelen denken dat er een siamese tweelingbroer in de kat groeit, anderen vermoeden dat de moeder tijdens haar draagtijd in contact is gekomen met chemicaliën.

Het blijft nog even gissen naar de echte reden van de vleugels op de rug van deze bijzondere kat. Ga via http://www.nu.nl/opmerkelijk/1970651/kat-krijgt-vleugels.html naar de foto van het gevleugelde kat.

Lees ook:Kat ontfermt zich over vogel
Lees ook:Meisje lanceert pups met trampoline
Lees ook:Bang poesje zorgt voor afsluiting Oostenrijkse tunnel
Lees ook:Hou jezelf niet voor de gek
Lees ook:Dierenpension presenteert een gepeperde rekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.