Ultiem zitmeubel voor katten (2)

Heb jij de afstandsbediening gezien? Of is die weer ergens in een plooi gezakt of zo?  

Klik voor een ander model kattenbank op:

Ultiem zitmeubel voor katten 

Lees ook:Ultiem zitmeubel voor katten (8)
Lees ook:Ultiem zitmeubel voor katten (6)
Lees ook:Ultiem zitmeubel voor katten (7)
Lees ook:Ultiem zitmeubel voor katten (5)
Lees ook:Monorailkat praat méé

3 reacties op “Ultiem zitmeubel voor katten (2)

 1. Lucienne van Ek

  Wooooooow, wat een eng filmpje! Het is wel duidelijk dat de eigenaar van deze kat dol op ‘m is en er alles aan doet om hem zo goed mogelijk te verzorgen. En daar kennelijk ook alle tijd voor heeft, in verband met het luiers verschonen. Maar zelf zou ik dit niet willen en niet kunnen. Jij wel?

    /   Beantwoorden  / 
 2. inge

  Ja ik schrok ook wel van het filmpje. Knap van de eigenaar, de kat ziet er verders gezond en fit uit. Ik weet niet of ik m’n kat er zo bij wil laten, ik denk het niet. En ik heb daar niet de tijd voor. De hele dag werken, nee dat gaat me niet lukken.

  groetjes,
  Inge

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.