Lastige hond? Stuur hem op werkvakantie!

Heb je een lastige hond in huis? Een hond die altijd je stoelen of banken sloopt? Of een luie hond die alleen maar loopt te vreten en te luiren? Iedereen heeft vast wel een keer meegemaakt dat je trouwe viervoeter niet altijd even lief was.

Daar is nu een oplossing voor. In Zeeland organiseert Koen van der Perre een Happy Dog Holiday. Daar krijgt jouw hond alle aandacht die hij nodig heeft en wordt hij goed uitgelaten.

Van der Perre geeft aan dat hij de juiste eigenschappen van een hond probeert te stimuleren. Bijvoorbeeld een Jack Russell leren nog beter te graven of een Border Collie schapen te laten drijven. Zo haal je het beste in je hond naar boven. Resultaat: een gezellige hond die zijn negatieve energie kwijt is. Ideaal toch?

Door zijn jarenlange ervaring weet Van der Perre het beste uit iedere hond naar boven te halen. Dus zie je het even niet meer zitten met je viervoeter stuur hem dan op werkvakantie!

bron en foto: www.pzc.nl

Lees ook:Uitgelicht: de Border Collie
Lees ook:Uitgelicht: de Schapendoes
Lees ook:Britse hond 26 dagen opgesloten in rioolbuis
Lees ook:Honden richten bloedbad aan onder grazende schapen
Lees ook:Hoe houd ik poepende katten uit mijn tuin?

Eén reactie op “Lastige hond? Stuur hem op werkvakantie!

  1. esther

    tja.. dat vind ik nu weer geen goed idee.. het kost je ten eerste handen vol geld en daar komt nog eens bij dat de dingen die je niet toestaat worden gestimuleerd.. graaf maar wat je kan zeg maar dag tegen de plantjes in de tuin.. kranten slopen kom maar op ik geef er 10 resultaat thuis ……?? nee ik vind het geen goed idee mischien alleen met honden die veel beweging nodig hebben en je ff een weekje geen zin hebt

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.