Filmpje: politiehonden in actie

Ik ben natuurlijk hartstikke tegen geweld, maar als ik naar de politiehonden kijk die in dit filmpje worden getraind, dan voel ik toch wel héél veel bewondering voor de onverschokken moed en power die deze dekselse herdertjes aan de dag leggen. Recht op een schietende boef af rennen… ze doen het toch maar!

Lees ook:Hoe voorkom ik dat mijn hond bijt? Tips!
Lees ook:Politie Engeland moet Nederlands leren voor onze politiehonden
Lees ook:Een cirkel van geweld
Lees ook:Politiehonden zorgen voor overlast
Lees ook:Hoe houd ik poepende katten uit mijn tuin?

Eén reactie op “Filmpje: politiehonden in actie

  1. Margoso

    Het is chique dat deze honden zo’n dingen doen en kunnen. Maar als het in ‘t echt gebeurt, zijn zij dan niet de eerst die worden neergeschoten? Zijn ze nu niet gewoon een schild dat toevallig ook aanvalt? Als zo’n crimineel op mensen schiet en ze kan raken dan kan hij evengoed op honden schieten en ze ook raken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.