Hond bijt vrouw in hand

Een vrouw uit Breda is afgelopen zaterdag zomaar door een hond gebeten. De vrouw liep over een parkeerterrein van de supermarkt naar haar auto. Een hond die vastgebonden lag aan een paal bij de ABN-Amro bank viel haar ineens aan.

De vrouw heeft een wond aan haar hand opgelopen. De eigenaar van het dier, die stond te pinnen, weigerde zijn naam te geven. Gelukkig was ze wel zo slim het kenteken te onthouden. De vrouw heeft bovendien aangifte gedaan bij de politie.

De hondenwachters die de zaak overnemen, hopen de eigenaar snel te achterhalen. Ik hoop dat zowel de hond als de eigenaar een flinke tik krijgen, want dit slaat helemaal nergens op.

Kun je dan nergens meer langslopen omdat je anders aangevallen wordt door een hond? En erger nog, de baas van het dier die er helemaal niks aan doet en te laf is op te komen voor de daden van zijn hond? Het moet toch niet gekker worden.

bron: politie Midden en West Brabant

Lees ook:Dronken man schopt vrouw en hond
Lees ook:Hond bijt vrouw 3 keer in been, eigenaar loopt gewoon door
Lees ook:Vrouw bindt internethond vast aan boom uit ontevredenheid
Lees ook:Politiehond overrijdt en verwondt vrouw
Lees ook:Utrechtse mag nog maar 2 katten houden

3 reacties op “Hond bijt vrouw in hand

 1. esther

  ik weet niet in hoeverre er wat gebeurd is.. hier is laatst zo’n zelfde geval gebeurd alleen word het feit dat die vrouw hier 2 vervelende kinderen bij zich had die de hond aan het pesten waaren achterwegen gelaten…

  ik denk ook dat het van de manier van praten afhangt.. als ik iemand mijn excuses aanbied en die gaat als ene gek tekeer en scheld me bijvoorbeeld uit dan kan die wat mij betreft ook in de strond zakken.ik vind altijd dat een verhaal 2 staartjes hebt en je niet alleen op 1 kan afgaan

    /   Beantwoorden  / 
 2. Gerda

  Dat vind ik dus ook, + het feit dat iedere boere lul (en trut) toch wel weet dat je niet vlak langs vastgebonden honden moet lopen, zij is binnen een meter afstand gelopen en misschien had zij voor die hond wel en dreigende houding. Dus alle verwijt is naar de vrouw toe, en niet naar de hond. Ik heb zelf ook 3 honden, en mee gemaakt dat iemand zijn hand door het raampje van mijn auto stak, terwijl er gewaarschuwd was dat niet te doen, knauww zeg de hond en bloeden als een rund natuurlijk.. kijk ons daar niet op aan, dan ben je voor mij gewoon oerdom.

    /   Beantwoorden  / 
 3. poppie

  ja dat vin ik ook een dier vraagt daar niet om de eigenaar voed zijn hond op en de hond volgt dit op
  EEN HOND BIJT NIET ZOMAAR en ook niet als het om kinderen gaat je hoort zovaak hond bijt kind maar als ik een klap op me gezicht krijg of ze steken me een oog uit geloof me dat ik ze dan ook terug sla en indien een beest niet kan praten

  NEE!!! kijk eerst maar een verder dan je neus lang is haha

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.