Baas aangevallen door eigen honden

Normaal gesproken laat je je hond uit en is er niks aan de hand. Hond blij dat hij zijn behoefte kan doen en de baas is blij wanneer hij weer naar huis kan. Helaas gold dit niet voor een man in Mechelen, Belgie.

Op donderdag 28 januari werd hij namelijk aangevallen door zijn eigen viervoeters! De beesten werden vanuit het niets, enorm agressief en vielen zonder reden de baas aan.

De man raakte gewond, maar gelukkig niet levensgevaarlijk. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Omdat hij zijn hond niet zelf kon kalmeren, is de hulp van de politie ingeroepen.

Uiteindelijk heeft de hondenbegeleider van de politie de beesten rustig kunnen krijgen. Wat er met de dieren gaat gebeuren, is nog niet bekend. Zo zie je maar weer, een hond is niet altijd je beste vriend!

Lees ook:Dobermann valt vrouw en hondje aan
Lees ook:Politie neemt twee Pitbulls in beslag in Oosterhout
Lees ook:Brit raakt drie vingers kwijt door opmerking over honden
Lees ook:Britse hond rijdt auto in elkaar
Lees ook:Trouwe politiehond verdrinkt op weg naar vechtpartij

2 reacties op “Baas aangevallen door eigen honden

  1. frank

    ik heb een raar probleem..
    mijn 2 katten, allebei jeweetwel katers van 3 en 5 jaar oud, zijn sinds kort de schrik van de buurt. Ze vallen gezamenlijk en ook alleen alle honden aan die langs komen lopen. met zijn 2en sluiten ze de hond in en vallen die van achter en van voren aan.

    ik heb dit nog nooit meegemaakt en kan er ook niets over vinden.. het zal territoriaal gedrag zijn, maar echt leuk is het niet..wie weet hier meer over te vertellen?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.