Hond stikt bijna in string baasje

Baxer, een hond die werd binnen gebracht bij een dierenkliniek in Palmerston, bleek wel iets heel raars te hebben gegeten. Het was de string van zijn bazinnetje, die tussen de ingewanden van de hond vastzat. De hond werd binnengekomen, omdat hij niet meer wilde eten en constant overgaf. Logisch!

Een röntgenfoto liet zien dat er iets tussen de ingewanden van de hond vastzat. Hij moest op dat moment meteen onder het mes, anders zou hij het niet overleven. De dierenartsen waren erg verbaasd dat het dwarszittende voorwerp, een string was. Zo zie je maar… Altijd je ondergoed opruimen.

Lees ook:Hond Max bijt aanrander
Lees ook:Loslopende honden? Baasje meteen op de bon!
Lees ook:Kat tussen de spaken; fietser over de kop
Lees ook:Een cirkel van geweld
Lees ook:Engelse hond ondergaat facelift!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.