De hoogste tijd voor een nieuwe stelling

Eerder schreef ik over de hondengevechten in Rotterdam. Die vinden nog steeds in alle hevigheid plaats. Helaas lijkt de politie er nog weinig aan te kunnen door. En die arme Pitbulls worden als lokaas gebruikt. Zijn ze niet goed genoeg, dan worden ze afgemaakt.

De politie steekt haar kop in het zand voor wat betreft de hondengevechten in Rotterdam. De gevechten hebben geen prioriteit voor de politie waardoor de daders lekker door kunnen gaan met het 'afmaken' van de Pitbulls.

Mee eens of klinkklare onzin? Laat het weten!

Lees ook:Rotterdamse politie doet weinig tegen Pitbullgevechten
Lees ook:En ja hoor! Tijd voor een nieuwe stelling!
Lees ook:Aanhoudingen na hondengevechten in Den Haag
Lees ook:Ormel: niet alleen verboden pitbulls zijn gevaarlijk
Lees ook:Durf je mening te geven!

3 reacties op “De hoogste tijd voor een nieuwe stelling

 1. cassepoester

  Heb eigenlijk al een reactie geplaatst!Indd., de politie steekt haar kop in het zand,er is al vaak genoeg aangegeven dat er hondengevechten worden gehouden,er zijn zelfs getuigen!Maar de Politie Rotterdam ontkent ten stelligste dat er hondengevechten plaatsvinden!Maar ook hierin is de politiek schuldig,er zijn geen richtlijnen tot betrekking van hondengevechten nog voor de eigenaars ervan!Hooguit een boete en inbeslagnaming van de hond,die vervolgens afgemaakt word!”Baasje”komt er vanaf met een boete en de volgende dag,als hij wil, heeft “meneer”alweer een andere hond!Zolang de wet niet veranderd kunnen deze slemielen doorgaan met hun praktijken evenals de broodfokkers!

    /   Beantwoorden  / 
 2. linsey

  ik heb het idee dat de politie hier weinig aan doet. Het is niet haar prioriteit, maar aan de andere kant vind ik het ook lastig oordelen. Ik heb zelf nog nooit zoiets gezien en ik woon helemaal niet in Rotterdam. Toch heb ik altijd het idee dat de politie dieren niet zo belangrijk vind.
  Terwijl dit van kwaad tot erger gaat!
  Hier moet echt wat aan gedaan worden, en meer dan alleen een boete geven zoals cassepoester hierboven ook zegt.
  Dan kopen ze idd de volgende dag doodleuk weer een andere hond.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Cassepoester

  Zolang er niets veranderd bij de Politiek en zolang de Politie en LID(Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming)volhouden,dat er geen hondengevechten plaats vinden(Rotterdam) blijft het dwijlen met de kraan open,immers,die “Gastjes”kunnen gewoon door blijven gaan terwijl er genoeg getuigen verklaringen zijn van mensen die het daadwerkelijk hebben gezien!!!Te triest voor woorden!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.