DierenDating (13)

Klopt, ik heb 'n tijdje wat met 'r gehad, tussen twee serieuze parkietenrelaties in… Maar we pasten gewoon niet bij elkaar en dat heb ik haar ook gezegd. Ik werd gek van dat koortsachtige gestaar van haar, vandaar. Maar ze kan niet meer zonder mij. Ik kom met geen mogelijkheid meer van haar af. Iemand nog een goeie suggestie? 

Klik voor meer gevalletjes van DierenDating op: Nieuw: DierenDating!

DierenDating (2)

DierenDating (3)

DierenDating (4)

DierenDating (5)

DierenDating (6)

DierenDating (7)

DierenDating (8)

DierenDating (9)

DierenDating (10)    

DierenDating (11)

Lees ook:DierenDating (12)
Lees ook:DierenDating (11)
Lees ook:DierenDating (9)
Lees ook:DierenDating (4)
Lees ook:DierenDating (8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.